SLAVNA GLUMICA POKAZALA SVOJE UBITAČNO TELO U BIKINIJU: Grmi kako izgleda, a od njene VRELE figure muškarce OBLIVA ZNOJ (FOTO)
Foto: ThePhotOne / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

TOP JE

SLAVNA GLUMICA POKAZALA SVOJE UBITAČNO TELO U BIKINIJU: Grmi kako izgleda, a od njene VRELE figure muškarce OBLIVA ZNOJ (FOTO)

Pop kultura -

Demi Mur ovih dana uživa u krstarenju Mediteranom na luksuznoj jahti svojih prijatelja, a paparavi su glumicu uhvatili na grčkoj obali. Ona je paradirala jahtom u modernom, zelenom bikiniju koji je pokazao da i u 60. godini može da se pohvali vitkom linijom i sjajnom figurom. Demi, koja je nedavno postala i baka - njena ćerka Rumer porodila se u aprilu, zaista izgleda neverovatno dobro.

Holivudska glumica nema ni gram viška, a malo ko bi pogodio da je ova dama već zagazila u osmu deceniju. Ona je fotografisana i bez trunke šminke, a čini se da nema veće razlike u odnosu na slike na kojima je u potpunosti doterana.

Demi Mur
foto: Printscreen Instagram

Demine fotografije u kupaćem su odmah obišle društvene mreže, a komentari su prilično laskavi. "Da, ona je ostarila, ali ipak izgleda sjajno", "Oduvek je bila zgodna, a to je i ostala", "Kao i kod svih starijih žena, unutrašnja strana butina visi, ali ona je ipak očaravajuća i super se drži", "Šta god da radi, izgleda neverovatno", "Sjajna je - fit i zdrava, niko ne izgleda večno kao da ima 20, pa ni ona", "Volela bih da izgledam ovako dobro i sad, a kamoli sa 60", samo su neki od komplimenata.

Demi Mur
foto: Printscreen Instagram

Inače, lepa crnka je prošle godine pokrenula svoj brend kupaćih kostima, a priznala je da je stvarajući ovu kolekciju imala na umu kršenje pravila o tome šta žene treba, a šta ne treba da nose nakon određenog uzrasta.

"Ne definišem se brojem, već svojim iskustvom. Dostigneš 59 i već razmišljaš: "Pa, uskoro ću napuniti 60." Osećam se veoma oslobađajuće. Kada pomislim na svoju baku sa 60 godina, ona se na neki način već pomirila sa starošću. Ali ja se osećam, na mnogo načina, više živom i prisutnijom nego ikada", rekla je Demi Mur.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

01:18

BIKINI SA DVE TRAČICE KOJE JEDVA PREKIRAVAJU: Devojačko veče buduće žene Aleksandra Mitrovića OBORIO INSTAGRAM (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track