VERENIK JOJ NABIO ROGOVE SA PROSTITUKOM, DRUGI IZNENADA PREMINUO: Treći se ubio, a ona posle svega izgleda kao 1.000.000 $
Foto: E! / Planet / Profimedia

svašta preživela

VERENIK JOJ NABIO ROGOVE SA PROSTITUKOM, DRUGI IZNENADA PREMINUO: Treći se ubio, a ona posle svega izgleda kao 1.000.000 $

Pop kultura -

Legenda kriketa i bivši verenik glumice Elizabet Harli, Šejn Vorn, iznenada je umro u 2022. u 52. godini. U izveštaju za medije navodi se da je preminuo od posledica srčanog udara.

U javnosti će pored svojih sportskih podviga i rezultata ostati upamćen upravo po romansi sa slavnom britanskom glumicom Elizabet Harli.

Glumica je dan nakon što je objavljeno da je Šejn preminuo napisala na Tviteru: "Kao da je Sunce zauvek zašlo iza oblaka. Počivaj u miru moj voljeni".

Elizabet Harli nije imala sreće u ljubavi. U emotivnoj prošlosti ostali su muškarci koji su je varali i oni koji više nisu među živima.

Glumačka zvezda Hju Grant je prevarila Liz Harli sa prostitutkom. Zatim je sina dobila u kratkoj romansi sa milionerom i producentom Stivom Bingom, koji je pre dve godine izvršio samoubistvo skočivši sa 27. sprata, a 2022. godine je inenadano i prerano preminuo i njen bivši verenik Šejn Vorn.

Elizabet Harli i Hju Grant bili su u emotivnom odnosu čak 13 godina. Da li je taj broj sam po sebi bio baksuzan ili ne, možemo da nagađamo, ali par se razišao. Mirno, bez skandala i buke, a tome svedoči i podatak da su ostali u prijateljskim odnosima - toliko dobrim da je zvezda filmova "U stvari ljubav" i "Četiri venčanja i sahrana" kum njenom sinu Demijanu kojeg je dobila u braku sa milionerom Stivom Bigom.

Hju Grant
foto: Profimedia

Ipak, ono što će još dugo odjekivati u javnosti kada se pomenu imena nekadašnjeg glumačkog para, jeste njegova prevara davne 1995. godine i to sa prostitutkom "umetničkog imena" Divijan Braun.

Medijski skandal je izbio nakon što su novinari došli u posed policijskoj izveštaja u kojem je bilo napisano da su ih služebnici zatekli u momentu kada je "prodavačica ljubavi" oralno zadovoljavala glumca u njegovim kolima parkiranim na Sanset bulevaru u Los Anđelesu.

Hju Grant
foto: Profimedia

U intervjuu na WTF podcastu Marka Marona, 25 godina kasnije, priznao je da je nelagoda nakon gledanja svog holivudskog debitantskog filma "Devet meseci" dovela do incidenta. Prisećajući se skandala rekao je:

"Film je trebao da izađe nedelju ili dve nakon toga i imao sam loš predosećaj. Kad sam otišao da pogledam projekciju, svi su u njemu bili briljantni, a ja sam bio tako grozan. Jedna stvar je vodila ka drugoj", objasnio je tom prilikom.

Elizabet je oprostila Grantu, ali su na emotivni odnos stavili tačku 2000. godine.

elizabet harli
foto: Printskrin Instagram

Ona je godinu dana kasnije uplovila u romansu sa producentom Stivom Bingom, a par će ubrzo dobiti i sina Demijana, kojeg je Bing odbijao da prizna. Ipak, DNK analizom utvrđeno je da je on dečakov otac i da je u obavezi da uplaćuje alimentaciju.

On je 22. juna 2020. godine skočio sa 27. sprata i sebi oduzeo život nakon što je duže vreme patio od depresije.

Glumici je to teško palo, pa se oglasila na svom Instagram profilu i ispod zajedničke fotografije napisla emotivnu oproštajnu posvetu.

"Tužna sam jer moj bivši Stiv više nije sa nama. Ovo je strašan kraj. Zajedno smo proveli srećna vremena i stavljam ove fotografije jer, iako je bilo i teških trenutaka, važne su dobre uspomene na dobrog, ljubaznog čoveka. U poslednjih godinu dana ponovo smo postali bliski, a poslednji put smo razgovarali kada je naš sin napunio 18 godina. Ovo su vesti koje razaraju dušu i zahvaljujem se svima na lepim porukama podrške," napisala je Elizabet.

Elizabet Harli
foto: Profimedia

Ipak, utehu i sreću od svih ljubavnih nedaća i tragedija britanskla glumačka zvezda pronalazi u svom 20-godišnjem sinu Demijanu koji uspešno pliva u vodama modelinga i neodoljivo likom podseća na svoju slavnu majku.

Demijan Harli, Elizabet Harli
foto: Printscreen/Instagram

Inače, Demijan i Liz su nerazdvojni i često provode vreme zajedno, a on čak i fotografiše svoju majku u toplesu! Njihov odnos je neretko tema tabloida u Velikoj Britaniji, a u više navrata je okarakterisan kao "neprimeren" i "bizaran". Čak je i poznati britanski novinar Imon Holms okarakterisao u svojoj emisiji ovaj odnos kao "veoma čudan".

Elizabet Harli, Demijan Harli
foto: Printscreen/Instagram

"Kako sam ja samohrana majka, a on moje jedino dete, logično je da provodimo mnogo vremena zajedno i da nam je prijatno kada smo u društvu jedno drugog", rekla je ona svojevremeno i dodala da je Demijan njena srodna duša.

(Kurir.rs/blicŽena)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja