EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA TELO SELME HAJEK U BIKINIJU! Snimak SRUŠIO društvene mreže! "Bez fotošopa je prosečna" (VIDEO)
Foto: Erik Pendzich / Alamy / Alamy / Profimedia

MIŠLJENJA SU PODELJENA

EVO KAKO ZAISTA IZGLEDA TELO SELME HAJEK U BIKINIJU! Snimak SRUŠIO društvene mreže! "Bez fotošopa je prosečna" (VIDEO)

Pop kultura -

Paparacima je prvi put u čitavoj karijeri Salme Hajek uspelo za rukom da je "uhvate" u bikiniju!

Slavna 56-godišnjakinja zaista izgleda mlađe i zavodljivo, a može da se pohvali bujnim dekolteom i skladnom građom. Ipak, jasno je da je njena figura nešto manje savršena nego na društvenim mrežama, iako je bez dileme vrlo seksi i za svoje godine izgleda odlično.

Glumica je pokazala i lice bez šminke i poneku sedu, a u više navrata do sada otvoreno je govorila da prihvata svoje starenje i da nije koristila botoks, kao i da nema problem s tim da s vremena na vreme pusti poneku sedu. Ona je kao i uvek bila sjajno raspoložena, pa je đuskala i smejala se, a ćerka ju je i snimala, verovatno za Instagram na kome je veoma aktivna.

I dok je jasno da Salma uživa u sebi, svom braku i plodovima svoje bogate karijere, komentari publike na mrežama i stranim portalima nisu preterano laskavi. Naime, mnogi tvrde da glumica na Instagramu jednostavno izgleda drugačije negoli u stvarnosti.

"Da se razumemo, ona ne izgleda loše za svoje godine, ali ni blizu onoga što pokazuje na društvenim mrežama", "Ne izgleda mlađe a i ne mora da izgleda, lepa je i srećna", "Meni je i ovde prelepa, ali da se ne lažemo, ona će mrzeti ove fotografije, mnogooo su drugačije od njenih na Instagramu", "Evo, ovo je edicija bez fotošopa i sada je sve jasno", "Vruća je kao pakao, bez obzira na sve", "Čudo jedno koliko šminka transformiše čoveka, ona je lepa žena u svakom slučaju", "Izgleda kao prosečna 56-godišnjakinja bez fitera i retuširanja", "Mlohava je i zdepasta, jedino što ima je ravan stomak, a i to izgleda kao rezultat liposukcije", "Svakako bolje izgleda u haljini", samo su neke od zluradih opaski.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

00:06

Da li postoji manji bikini? Eleonora Miljković se svukla, grudi samo što ne ispadnu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja