"U KASNIJIM ŽIVOTNIM GODINAMA SAM SE PREBACILA NA KOMEDIJU" Gorica Popović za Kurir TV: Ovo misli o svojim silnim nagradama!
Foto: Kurir televizija

sarajevo film festival

"U KASNIJIM ŽIVOTNIM GODINAMA SAM SE PREBACILA NA KOMEDIJU" Gorica Popović za Kurir TV: Ovo misli o svojim silnim nagradama!

Pop kultura -

Glumicu Goricu Popović, ekipa Kurira je srela na 29. Film Festivalu u Sarajevu.

Primećujemo da sve češće igra u komedijama, pa je otkrila da li su to najteže uloge:

- Jako volim komedije, smatram da je teški, ali sam se u kasnijim životnim godinama baš prebacila na komediju. Nije lako, ali kada čovek ima vedrinu i neki humoristički pogled na svet, onda je lako. Doduše, nominovana sam za "Klan" jednu dramsku ulogu.

01:23

U KASNIJIM ŽIVOTNIM GODINAMA SAM SE PREBACILA NA KOMEDIJU Gorica Popović za Kurir TV: Ovo misli o svojim silnim nagradama!

Za života je osvojila veliki broj nagrada, a sada je otkrila kako gleda na njih:

- Imam ih mnogo, skoro sam u Zagrebu dobila glumačku nagradu za jedan kratki igrani film. Puno nagrada je iza mene, filmskih i pozorišnih, to je lepo zaista, ali nije tragedija ni kada ih ne dobiješ. Treba da se radi punom snagom.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:24

Gorica Popović o Ateljeu 212 i mladim

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track