IMA 60 GODINA I IZGLEDA BOLJE OD MNOGO MLAĐIH DEVOJAKA! Demi Mur uhvaćena u crnom kupaćem i izgleda BOŽANSTVENO: Prelepa je!
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

FOTO

IMA 60 GODINA I IZGLEDA BOLJE OD MNOGO MLAĐIH DEVOJAKA! Demi Mur uhvaćena u crnom kupaćem i izgleda BOŽANSTVENO: Prelepa je!

Pop kultura -

Demi Mur je šik u crnom kupaćem kostimu visokog struka nastavlja svoj odmor u Grčkoj na luksuznoj jahti sa svojim voljenim kućnim ljubimcem Pilafom.

Šezdesetogodišnja holivudska diva viđena je kako se opušta na palubi sa slatkom čivavom dok je pijuckala energetski napitak i čitala knjigu „8 Lives of a Century Old Trickster“ autorke Mirine LI.

Demi Mur
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Doterana i zategnuta, novopečena baka upijala je mediteransko sunce i bila nasmejana dok je pozdravljala osoblje jahte. Izgledala je toliko dobro da su se ljudi u komentarima šalili kako Demi može da izazove tekstonske poremećaje zbog kojih nastaju nova ostrva.

Nosila je belu platnenu košulju i naočare za sunce u avijatičarskom stilu, dok joj je duga, tamna kosa padala na ramena. Onda je svom malom štenetu dala malo vode specijalnom flašom za piće, a zatim ga pustila da se sklupča i naizgled zadrema na njenim grudima.

Demi Mur
foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pre neki dan bila je u društvu Amazonova osnivača Džefa Bezosa i njegove verenice Loren Sančez, i to na njegovoj skupocenoj jahti „Koru“, čija se vrednost procenjuje na 500 miliona dolara. Iako je Demi nedavno postala baka, to je nemoguće proceniti na osnovu njenog izgleda. Holivudska zvezda je ovih dana fotografisana u bikiniju, a fanove tako razgolićena ostavlja bez teksta.

Demi ima 60 godina ali dugogodišnje vežbanje i pravilna ishrana rezultirali su odličnom linijom i ravnim stomakom. Inače, Bezos i njegova buduća žena nisu jedini prijatelji koje je Demi Mur posetila u Grčkoj, prethodne dane provela je na luksuznoj jahti bliskih prijatelja Andreasa i Atanasije Stegos i u noćnom provodu na ostrvu Mikonos.

Poslednja fotografija obećava da će se Mur ovog leta baš odmoriti, glumica očito uživa na suncu, u vodi, dremkanju sa krznenim prijateljem i omiljenoj literaturi.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track