"ČEKAM DA MOJE PRIJATELJICE UMRU": Poznato TV lice ZGRANULO javnost svojom BIZARNOM izjavom, a evo šta stoji iza nje (FOTO)
Foto: Noam Galai / Getty images / Profimedia

HAOS

"ČEKAM DA MOJE PRIJATELJICE UMRU": Poznato TV lice ZGRANULO javnost svojom BIZARNOM izjavom, a evo šta stoji iza nje (FOTO)

Pop kultura -

Marta Stjuart se nedavno pojavila na podcastu Čelsi Hendler gde je otkrila kakve muškarce smatra privlačnim. Ali postoji jedan problem. Reč je o muževima njenih prijateljica. 81-godišnja Marta otkrila je da ima spisak muškaraca sa kojima bi volela da izlazi.

Na šalu voditeljke koja joj je rekla kako ne može biti "razaračica brakova", Marta je reagovala insistirajući na tome kako to nikad nije bila, iako je imala prilike te da joj prepreku stvara činjenica što je većina njenih simpatija u braku s njenim prijateljicama.

Marta Stjuart
foto: Profimedia

Voditeljka je pokušala da se saoseća s njom pa joj poručila kako su neke veze možda privremene te da možda ima šanse sa svojim simpatijama, a Marta ju je zatim šokirala izjavom.

"Ili će možda umreti! Uvek mislim: 'O, Bože, nije li ta osoba jednostavno mogla da umre?'" rekla je, dodajući kako ne želi "bolnu smrt" prijateljicama.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

00:44

Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track