SLAVNI PAROVI KOJI OBOŽAVAJU TROJKE I ORGIJE: Neki su toliko daleko otišli u PERVERZIJAMA, da im je to zamalo UNIŠTILO život FOTO
Foto: Instagram/kristenanniebell

EVO KO SU ONI

SLAVNI PAROVI KOJI OBOŽAVAJU TROJKE I ORGIJE: Neki su toliko daleko otišli u PERVERZIJAMA, da im je to zamalo UNIŠTILO život FOTO

Pop kultura -

U Holivudu se često mogu čuti glasine o slavnim parovima sklonima seksualnim eksperimentima, od orgija, svingeraja do otvorenih brakova. Iako se neki skrivaju, drugi pak otvoreno govore o svojim maštarijama i iskustvima. Deks Šepard i Kristen Bel tvrde da nisu svingeri, no ima onih koji su otvoreno priznali da vole začiniti svoj odnos dodatnom osobom ili osobama u krevetu.

Kristen Bel
foto: Profimedia

Vil Smit i Džejda Pinket Smit

Oni su među slavnima koji su otvoreno govorili o svojim iskustvima. U braku su četvrtinu veka, a Smit je priznao da on i njegova žena imaju dogovor oko toga da smeju spavati s drugim ljudima, sve dok se oboje slažu da je to u redu.

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Profimedia

'Mi smatramo da ne treba izbegavati nešto što je prirodno u čoveku, uvek ćeš biti atraktivan nekome', rekao je on.

Demi Mur i Ešton Kučer

Navodno su se upustili u seks u troje dok su bili u braku. Ljudi bliski bivšem paru tvrdi su da je Demi biseksualka te da je često dovodila druge žene u spavaću sobu, a tome je bio sklon i Ešton.

Demi Mur, Ešton Kučer
foto: Profimedia

Megan Foks i Brajan Ostin Grin

Bivši supružnici navodno su imali dogovor prema kojem je njoj bilo dopušteno biti s drugim muškarcima, a on je pak morao biti veran.

Megan Foks
foto: Profimedia

Džulija Luis Drejfus i Bred Hol

Šuška se da su popularna Elejn i njen muž postigli dogovor prema kojem jedno drugom dopuštaju 'izlete' izvan braka te da je to tajna njihovog braka u kojem su od 1987. godine.

Pink i Keri Hart

I za njih se šuškalo da su pokušali biti u otvorenom braku, no da su odustali zbog drame koju je to prouzrokovalo.

Pink
foto: Profimedia

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

00:15

SKANDAL NA SAVI U CENTRU BEOGRADA: Na brodiću počele ORGIJE, ostali brodovi ih OKRUŽILI, sve je SNIMLJENO (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track