BILA JE NAJOPASNIJA VODITELJKA! Poznate dovodila u EKSTREMNO NEPRIJATNE situacije: Morali su da joj priznaju NAJMRAČNIJE tajne!
Foto: Robin Platzer / Zuma Press / Profimedia

BILA JE NAJOPASNIJA VODITELJKA! Poznate dovodila u EKSTREMNO NEPRIJATNE situacije: Morali su da joj priznaju NAJMRAČNIJE tajne!

Pop kultura -

Barbara Džil Volters, čuvena američka voditeljka, bila je zaštitno lice televizije ABC od 1974. godine, pa sve do penzionisanja 2015. Slavu i ugled u svetu medija dobila je zahvaljujući intervjuima i specijalu "Barbara Walters' 10 Most Fascinating People". U "vrućoj Barbarinoj stolici" sedeli su ljudi iz sveta muzike, glume, politike i kulture, i neretko njena pitanja nisu bila nimalo prijatna, niti laka.

Barbara Volters osamdesetih i devedesetih bila je poznata kao novinarka i voditeljka koja je svoje sagovornike "terala u ćošak". Na društvenim mrežama postala je zvezda novih generacija posle intervjua sa porodicom Kardašijan kada je pre pitanja rekla: "Ne znate da pevate, ne znate da glumite... Izvinite što ću ovo da kažem, ali nemate nikakav talenat".

Nisu samo sestre Kardašijan prošle "sito i rešeto" sa Barbarom, mnoge velike muzičke i glumačke ličnosti bile su suočene sa pitanjima koja se po današnjim standardima smatraju neprihvatljivim i prevelikim zadiranjem u intimu.

Na Tik Toku u klipu od dva i po minuta pojavljuju se neka od najneprijatnijih pitanja Barabare Volters.

Muzičku legendu Dajanu Ros pitala je da li nosi periku ili je to njena prava kosa, jer je bilo poznato da su afroameričke pevačice uvek nosile perike.

Pevačicu i glumicu Barbaru Stejsend pitala je da li misli da je lepa, na šta je Stejsend odgovorila: "Ne, a onda je Volters nastavila: "Zašto nisi sredila nos? Verovatno su ti svi rekli da operišeš nos".

"Nisam imala novca da ga operišem. Pitali su me zašto nisam sredila izbočinu na nosu. Ali moj nos ide sa mojim licem", odgovorila je Strejsend.

Barbara Džil Volters
foto: Steve Mack / Alamy / Alamy / Profimedia

Na listi veoma neprijatnih pitanja je i ono koje je postavila Selin Dion.

"Priča se da si anoreksična. Da li paziš šta jedeš?", a onda je Selin objasnila da je celog života bila mršava i da nikad nije vodila računa o ishrani.

Kortni Lav morala je da se pravda da nije na herionu tokom intervjua, a Riki Martin je bio u neobranom grožđu kada ga je Barbara nedvosmisleno pitala da potvrdi lii da demantuje da je gej.

Bet Midler na pitanje šta misli o svom izgledu rekla je da izgleda "fantastično", a onda je Barbara dobacila: "Šališ se".

Barbara Volters preminula je 30. decembra 2022. godine u 93. godini i kako se preneli mediji poslednjih godina života borila se sa demencijom.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

13:40

OPASNA VODITELJKA ŽELI DA NAPAKOSTI DRUGOJ VODITELJKI OVAKO! Sočni trač u programu uživo: Pogrešila je što se zaljubila u njega

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja