SUPRUGA MIODRAGA RADONJIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Glumcu je rodila sina, a on se hvali da je ISTA MONIKA BELUČI! Evo čime se bavi FOTO
Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

PRELEPA JE

SUPRUGA MIODRAGA RADONJIĆA JE PRAVA LEPOTICA: Glumcu je rodila sina, a on se hvali da je ISTA MONIKA BELUČI! Evo čime se bavi FOTO

Pop kultura -

Miodrag Radonjić je psihološkinju Milicu dugo čuvao od radoznalih pogleda, a jednom prilikom je istakao šta najviše voli kod nje.

- Njenu neposrednost, sigurnost i otvorenost ka životu. Ona nikada ne ustukne pred nekim problemom ili preprekom. Veoma je stabilna i sigurna u sebe. Naši stavovi se podudaraju u mnogim situacijama i to je ono što nas čvrsto veže.

Ona je, kako je jednom istakao, njegova najveća podrška, ali i najozbiljniji kritičar.

Miodrag u šali kaže kako pored sebe ima Moniku Beluči.

- Milica je ista Monika Beluči! Često se šalim s njom na taj račun i upoređujem je sa slavnom glumicom. Ljudima se hvalim da pored sebe imam Moniku Beluči. Ma, Milica je bolja i lepša od Monike! - rekao je Radonjić za Informer.

Kruna njihove ljubavi je sin Sava koji se rodio u decembru 2020.godine, a kako je glumac svojevremeno izjavio za domaće medije, Sava je dečak pun snage i energije.

- Sava je pun energije, zato stalno jurimo za njim. Trudimo se da što više vremena provodi napolju, u parkićima za decu. Najviše ga interesuje tobogan.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:08

Miodrag Radonjić sa suprugom na premijeri filma Izazov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track