ŠPANSKA KRALJICA POJAVILA SE U SIDNEJU U SAVRŠENOM ODELU: Vatrenim autfitom poslala savršenu PORUKU PODRŠKE i izgledala savršeno!
Foto: Morgan Hancock / Shutterstock Editorial / Profimedia

foto

ŠPANSKA KRALJICA POJAVILA SE U SIDNEJU U SAVRŠENOM ODELU: Vatrenim autfitom poslala savršenu PORUKU PODRŠKE i izgledala savršeno!

Pop kultura -

Ženska fudbalska reprezentacija Španije pobedila je danas u finalu Svetskog prvenstva u Sidneju reprezentaciju Engleske rezultatom 1:0. Pobednički tim koji je do titule došao nakon utakmice koja je trajala 105 minuta, bodrile su članice španskog dvora, kraljica Leticija i njena ćerka Infanta Sofija. Engleske lavice nisu imale uživo podršku britanske kraljevske porodice.

kraljica leticija
foto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Leticija je sasvim očekivano postigla još jedan modni uspeh, odabravši elegantno odelo u crvenoj boji. Iza ove boje krije se važna simbolika - s obzirom na to da se španski tim zove Rojas što znači crveno, kolorit kraljičine odeće je logično odaran. Detalje u ovoj boji ponela je njena ćerka, koja je zajedno sa njom slavila sa svetskim šampionkama nakon finalnog meča.

Modno izdanje španske kraljice Leticije bilo je inspirisano fudbalom, ali je (ponovo očekivano) supruga španskog kralja Felipe VI, pokazala kako se stilom mogu spojiti dva važna cilja: podržati nacionalni tim i biti odeven u duhu najbolje mode.

kraljica leticija
foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Leticija je predala pehar španskim fudbalerkama, a odela poput modela na njoj dominiraće i jesenjom sezonom- nema sumnje u to.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja