TAMARA DRAGIČEVIĆ SE POJAVILA NA BAŠČARŠIJI U ŠIK KOMBINEZONU: Sve se zaustavilo u trenutku kada je popularna glumica prošla FOTO
Foto: Tamara Trajković

SA STILOM

TAMARA DRAGIČEVIĆ SE POJAVILA NA BAŠČARŠIJI U ŠIK KOMBINEZONU: Sve se zaustavilo u trenutku kada je popularna glumica prošla FOTO

Pop kultura -

Šarmantna glumica obično je uvek i svugde jedna od najbolje odevenih, a ni Sarajevo film festival nije moglo bez njenih stajlinga.

Srpska glumica Tamara Dragičević prethodnih dana je bila gošća na Sarajevo film festivalu, održanom 29. put od 11. do 18. avgusta u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Ona je tom prilikom prošetala crvenim tepihom i pozirala okupljenim foto-reporterima, a bila je jedna od najzapaženijih poznatih ličnosti budući da spada u najbolje odevene dame na našim prostorima.

Glumica je poznata po vrlo elegantnim izdanjima u svečanim prilikama, a ovoga puta bila je u šik stajlingu, koji je savršena inspiracija za leto.

Tamarin izbor bio je kombinezon efektne svetle nijanse ružičaste boje, u skladu s aktuelnim barbiecore trendom, koji ove godine trese svetsku modnu scenu. Glumica je odabrala model čiji je gornji deo pripijen uz telo, dok se od kukova širi, pa su nogavice lepršave i postepeno se šire u stilu palazzo pantalona. Posebni detalji su nabrana tkanina u predelu grudi i jedna šira traka prebačena preko ramena, zahvaljujući kojoj izgleda još otmenije.

Tamara se uz ovako upečatljiv autfit opredelila za jednostavnu večernju šminku kojom dominira tamnoružičasti karmin, dok je kosu pustila da pada niz leđa, piše glossy.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

01:03:06

REALNA PRIČA TAMARA DRAGIČEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track