MAJKA MAJLI SAJRUS UDALA SE ZA ČUVENOG GLUMCA KOJI JE RANIJE JURIO MLAĐE: Romantične slike sa venčanja zaustavljaju dah! (FOTO)
Foto: Profimedia

PRELEPO!

MAJKA MAJLI SAJRUS UDALA SE ZA ČUVENOG GLUMCA KOJI JE RANIJE JURIO MLAĐE: Romantične slike sa venčanja zaustavljaju dah! (FOTO)

Pop kultura -

Majka čuvene pevačice Majli Sajrus udala se juče za glumca Dominika Persela. Ceremonija je upriličena u Malibuu, na raskošnom imanju, pored bazena. Na svadbi je bila nevestina ćerka, koja nije krila sreću zbog radosnog događaja. Slike koje su pristigle iz Kalifornije donose detalje bajkovitog venčanja.

Mama Majli, Noe, Trejsi i Brendija Sajrusa Tiš Sajrus (56) venčala se sa Perselom, četiri meseca nakon njihove veridbe. Pevačica je na majčinoj svadbi nosila haljinu na jedno rame u plavoj boji. Poznata menadžerka ima i sina Brejsona.

Tiš Sajrus
foto: Profimedia

Zvezda serije "Prison Break" Dominik Persel (53) bio je od 1998. do 2008. u braku sa Rebekom Vilijamson. Ima četvoro dece, a 2020. "uhvaćen" je kako razmenjuje nežnosti sa 17 godina mlađom Anom Lin Mekord na Hantington plaži.

Za Triš Sajrus je ovo venčanje treća sreća jer iza sebe ima brak sa Bilijem Rejom Sajrusom i Baksterom Nilom Helsonom.

1 / 4 Foto: Profimedia

"Hiljadu puta da", napisala je na Instagramu u aprilu ove godine kada je saopštila da se verila sa poznatim glumcem. Njih dvoje su kao par na ovoj društvenoj mreži debitovali pre skoro godinu dana.

(Kurir.rs/ŽenaBlic)

Bonus video:

00:28

Glumica Ivana Dudić pala u sevdah

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track