BRITNI SPIRS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O RAZVODU: Izbezumljena uhvaćena usred noći, BEZ BRUSHALTERA u providnom džemperu
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

ODSUTNA

BRITNI SPIRS PRVI PUT U JAVNOSTI NAKON VESTI O RAZVODU: Izbezumljena uhvaćena usred noći, BEZ BRUSHALTERA u providnom džemperu

Pop kultura -

Slavna pevačica Britni Spirs prvi put je viđena u javnosti nakon nedavne vesti da se razvodi od Sema Asgarija. Muzička zvezda fotografisana je u ponoć u Kaliforniji. Vest o tome da je njen brak gotov samo 14 meseci nakon venčanja iznenadila je mnoge uprkos nagađanjima da je u njenom odnosu sa Semom Asgarijem bilo dosta problema, pa čak i to da je on manipulisao time šta će ona objaviti na društvenim mrežama.

Britni Spirs primećena je kako u ponoć izlazi iz restorana brze hrane. Izgledala je potpuno odsutno, a džemper je "otkrio" i više nego što je trebalo. Ovakvo izdanje je nalik njenim fotografijama sa Instagrama, koje su šokirale veliki broj njenih fanova, mesecima unazad.

Britni Spirs
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sem Asgari je kao razlog razvoda naveo nepomiriljive razlike između njega i Britni Spirs, kako se navodi u dokumentima podnetim sudu u Los Anđelesu - ti papiri su otkrili da se par razišao pre tri nedelje. Asgari će od pevačice tražiti finanijsku podršku i nadokandu za pravne troškove.

“Kao što svi znaju, Sem i ja više nismo zajedno… šest godina je dugo vremena biti sa nekim tako da sam malo šokirana, ali… nisam ovde da objašnjavam zašto jer to se iskreno nikoga ne tiče. Ali, nisam više mogla da podnesem bol, iskreno. Na neki telepatski način od prijatelja primam toliko poruka koje su me ganule i zahvaljujem vam.

Britni Spirs
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dosta dugo sam bila jaka i na Instagramu se možda sve čini savršenim, ali daleko je to od stvarnosti i mislim da to svi znamo. Volela bih da pokažem svoje emocije i suze, kako se stvarno osećam, ali sam iz nekog razloga uvek skrivala svoje slabosti", napisala je Britni Spirs na Instagramu, pa poručila da će se truditi da bude jača nego ikada pre.

Britni Spirs
foto: Papgalore / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Asgari je napomenuo da će on i Britni sačuvati ljubav i poštovanje jedno prema drugom, pa dodao da je suludo moliti za privatnost, ali je ipak zamolio za obazrivost u teškim momentima. Bivši par upoznao se 2016. na snimanju spota Slumber Party, verili su se pet godina kasnije. Spirs iza sebe ima još dva braka. Njen prvi suprug upao je na njeno venčanje sa Asgarijem i bio uhapšen zbog toga.

Spirs je shvatila da je njen brak daleko od bajke, Asgari mesecima bio odustan od kuće

Sem Asgari, Britni Spirs
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Insajder je otkrio da je Asgari mesecima bio odustan i daleko od Britni Spirs zbog poslovnih obaveza. Ona je shvatila da je njihova veza daleko od bajke kakvu je priželjkivala.

Imala je osećaj da ju je bivši muž izdao jer je od njega očekivala to, a onda je uvidela da njegova ljubav prema njoj nije bezuslovna.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:58

Bivši muž Britni Spirs objavio snimak kako pevačica urla na decu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track