SLAVNA LEPOTICA GOLA, KAO OD MAJKE ROĐENA: U 58. godini se skinula DO GOLE KOŽE, a ovo je njena TAJNA brutalno zgodnog tela
Foto: Printscreen/Instagram

PREZGODNA

SLAVNA LEPOTICA GOLA, KAO OD MAJKE ROĐENA: U 58. godini se skinula DO GOLE KOŽE, a ovo je njena TAJNA brutalno zgodnog tela

Pop kultura -

Elizabet Harli je 10. juna proslavila 58. rođendan, a i dalje izgleda potpuno neverovatno. Neki bi rekli, čak i bolje nego u mladosti. Bivša glumica se ne stidi i vrlo rado pokazuje koliko joj je Majka priroda naklonjena.

Na Instagramu je objavila kako provodi, po nekima, najgori dan u nedelji - ponedeljak. Za razliku od "radnika udarnika", bivša glumica leži potpuno gola na velikom gumenom dušeku u obliku lubenice i bezbrižno sunča sve delove tela.

Da li je Elizabet Harli otkrila sveti gral mladosti? Ako nju pitate odgovor je - ne. Ona tvrdi da je sve posledica zdrave ishrane i vežbanja.

Način ishrane Elizabet Harli

Ona je nakon 50. rođendana postepeno počela da uvodi promene u svoj jelovnik, a objašnjava da zahvaljujući svojim sitnim i efikasnim pravilima nikad nije gladna.

— Polovinu svakog mog obroka mora da čini voće ili povrće — izjavila je glumica u jednom intervjuu.

— Na primer, ako doručkujem sendvič, obavezno ću pojesti i jabuku — objasnila je. — Ne jedem slatkiše, retko pijem alkoholna pića, a i tada u manjim količinama, a prerađevine nisam jela odavno.

Elizabet je otkrila i da svakog jutra najpre popije dve šolje tople vode na prazan stomak, što smatra pravim melemom za digestivni trakt. Potom sledi doručak, koji najčešće čini grčki jogurt s bananom, a ponekad doda i malo meda. Iako stručnjaci kažu da banane ne treba jesti za prvi obrok u toku dana, to je moćna kombinacija proteina i ugljenih hidrata, dok je jogurt i bogat probiotik.

Zahvaljujući bananama, Liz dobija neophodnu energiju, a a njen doručak sadrži i značajne količine vitamina C i kalijuma. Zbog meda, tu su i antioksidansi, a sve zajedno je hranljiv, zdrav i ukusan obrok.

Kada je reč o ručku, obavezna je neka čorba, dok glumica za večeru obično jede meso s povrćem. Zbog toga joj mnogo znači činjenica da na svom imanju sama uzgaja organsko povrće.

Ipak, priznaje da ne može da odoli puteru od kikirikija, kom neretko priđe sa supenom kašikom u ruci.

— Ukoliko to uradim, posle prve kašike odmah sledi i druga — kaže Elizabet i priznaje da umesto toga ponekad prstom samo zahvati manju količinu i lizne puter kako bi se zasladila.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

04:42

OKO MENE SVE MUŠKE AJKULE Branka Blek Rouz u moru POTPUNO GOLA, a zbog jednog se plaši da će je IZBACITI sa plaže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja