BIVŠA DEVOJKA SLAVNOG PEVAČA NAGOVESTILA NJEGOV RAZVOD? Njen snimak izazvao OPŠTU HISTERIJU, a evo zašto svi MRZE njegovu ženu
Foto: Head to toe Celebs / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

NOVA DRAMA NA POMOLU?

BIVŠA DEVOJKA SLAVNOG PEVAČA NAGOVESTILA NJEGOV RAZVOD? Njen snimak izazvao OPŠTU HISTERIJU, a evo zašto svi MRZE njegovu ženu

Pop kultura -

Pevačica Selena Gomez (31) uzbudila je svoje obožavatelje najnovijim videom jer smatraju da je u njemu poruka za njenog bivšeg partnera, Džastina Bibera.

U videu je Selena oponašala kultnu scenu iz „Seksa i grada”, kada Samanta (Kim Katral) odgovara na telefonski poziv svog oženjenog ljubavnika.

„Gotovo je, rekao sam ženi”, čuo se muški glas u sceni, a Selena je pantomimom odgovorila: „Ko je ovo?”

Ovaj video nastao je s ciljem promocije njene nadolazeće pesme „Single Soon”, ako je suditi po opisu, ali obožavatelji su u tome videli poruku za njenog bivšeg dečka Džastina i njegovu suprugu Hejli Biber.

„Ona nagoveštava glasine o razvodu Džastina i supruge”, „Je li te Džastin nedavno nazvao”, „Znam da Džastin udara o zid i da Hejli čita komentare na ovoj objavi! Zdravo, Hejli”, „Je li to rekao Džastin”, bili su neki od komentara koji su u ovoj situaciji prepoznali aludiranje na Seleninog bivšeg partnera i njegovu sadašnju suprugu.

Iako su fanovi interpretirali ovaj Selenin video kao najavu razvoda i problema između Hejli i Džastina, nedavno se pojavila informacija kako Hejli ima važnu ulogu u njegovom biznisu.

Selena Gomez
foto: Aissaoui Nacer / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Hejli je preuzela kontrolu i jako je uključena. Učestvuje na sastancima i puno priča za njega”, rekao je izvor za Page Six.

„'Single Soon' ovog petka”, najavila je Selena u opisu videa dok je izgledala senzacionalno u narandžastom topu koji otkriva ramena noseći kao modni dodatak zlatne minđuše.

Selena je uložila puno truda u promociju ove pesme, a to je prvi put da je objavila novu muziku od 2021. godine i albuma „Revelación”.

Hejli Biber
foto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Podsetimo, Selena i Džastin imali su odnos s raskidima i mirenjima, koji je trajao osam godina, a poslednji put raskinuli su 2018. Dva meseca kasnije Džastin je zaprosio Hejli, s kojom je prvi put počeo da se zabavlja 2015, a odnos je tada trajao oko mesec dana.

Fanovi su dugo upućivali na sukob između njih dve i optuživali ih da se suptilno svađaju. Fanovi smatraju da su ponovo razbuktale svoju svađu u martu, kada se pojavio snimak Hejli kako se ruga Tejlor Dvift dok je bila voditeljka šoua „Drop The Mic”. Selena je komentarisala taj video.

„Žao mi je, moja najbolja prijateljica je i nastavlja da biva najbolja u igri.”

Selena Gomez
foto: EPA/Caroline Brehman

Korisnici interneta naknadno su počeli da prozivaju hEJLI „zlobnom devojkom” jer je pre toga podelila video na TikToku s Kendal Džener i Džastin Skaj kako otvaraju usta na audio.

„Ne kažem da to zaslužuje, ali kažem da je Božji trenutak uvek pravi.”

Džastin Biber, Selena Gomez
foto: Profimedia

Komentatori na TikToku povezali su taj, sada obrisani, snimak s posramljivanjem tela i mržnjom koju je Selena dobijala u zadnje vreme. Osim toga, Selena je počela na TikToku da poziva ljude da budu ljubazni i insistirala je na tome da „želi samo dobro svima”.

„Hvala vam i puno vas sve volim. Duboko sam zahvalna za svakoga od vas, ljudi. Činite me neverovatno srećnom”, napisala je Selena u opisu jednog videa gde se šminkala.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track