DOK SE MAJKA UDAVALA ZA DRUGOG, DECA JE PROVOCIRALA PO MREŽAMA: Porodica poznate pevačice se raspada zbog odluke njenih RODITELJA!
Foto: Profimedia

nije im lako

DOK SE MAJKA UDAVALA ZA DRUGOG, DECA JE PROVOCIRALA PO MREŽAMA: Porodica poznate pevačice se raspada zbog odluke njenih RODITELJA!

Pop kultura -

Muzičarka Majli Sajrus našla se u središtu porodične svađe nakon razvoda njenih roditelja.

Njena majka Tiš se u aprilu prošle godine rastala od pevača Bilija Reja, što je izazvalo podeljena mišljenja među njihovom decom. Samo 16 meseci nakon što je podnela zahtev za razvod, Tiš se u subotu udala za glumca Dominika Persela, poznatog po filmu "Brat Lo", a Majli je bila kuma.

Tiš Sajrus
foto: Profimedia

Njena deca, Brendi i Trejs, takođe su bila prisutna. Međutim, primetno su bili odsutni Majlina mlađa sestra Noa i brat Brajson. Umesto toga, oni su na Instagramu podelili svoje fotografije u prodavnici tokom ceremonije, na kojima se Noa slika u majici na kojoj je njen otac, Bili Rej, provocirajući tako one koji su izabrali da stanu na maminu stranu.

Izvor blizak Majli tvrdi da je Majlina porodica potpuno podeljena i ona to smatra "zaista tužnom situacijom".

- Majli se ponaša veoma odraslo, ali smatra da je cela situacija veoma frustrirajuća - dodaje izvor. Navodno, deca su izabrala svoju stranu i sva su stala na stranu mame ili tate i ne komuniciraju mnogo, piše The Sun.

Majli Sajrus
foto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, Majli je imala turbulentnu vezu sa ocem otkako se on razišao sa Tišom. Prestali su se pratiti na Instagramu prošlog septembra nakon svađe oko njegove veridbe sa kantri pevačicom Fajerouz, koja je samo četiri godine starija od Majli. Istovremeno, pevačica je prodala svoj ranč u Nešvilu u blizini gde živi njen otac.

Ove nedelje, Tiš je na Tviteru lajkovala pesmu koju je napisala Majli koja kritikuje njenog oca.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

03:04

JA SE NIČEGA NE SEĆAM Pevačica u venčanici iz Dubaija zakoračila na ludi kamen: Svadba kao iz bajke, MLADA NOSILA VEO OD 3 metra

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track