OBAMINE ĆERKE VIŠE NISU SMERNE: Uhvaćene u noćnom provodu, starija izašla BEZ BRUSHALTERA, a mlađa se UTEGLA u korset s dekolteom
Foto: 000777 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

SAD SU ODRASLE

OBAMINE ĆERKE VIŠE NISU SMERNE: Uhvaćene u noćnom provodu, starija izašla BEZ BRUSHALTERA, a mlađa se UTEGLA u korset s dekolteom

Pop kultura -

Ćerke Mišel i Baraka Obame, Malija i Saša, ne viđaju se često u javnosti nakon što je njihovom ocu 2017. godine istekao drugi predsednički mandat. A onda su se ovog utorka pojavile na afterpariju u klubu "The Bird Streets" u Los Anđelsu, nakon Drejkovog koncerta. Njihova modna izdanja pokazala su da prate trendove, što bi značilo da obožavaju provokativniju odeću.

Malija Obama
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mlađa ćerka Baraka i Mišel Obame, Saša (22), nedavno je diplomirala na Univerzitetu u Južnoj Kaliforniji. Pojavila se u pantalonama koje se nose spuštene na kukovima i modernom topu.

Starija Malija (25) odabrala je odeću brenda Knwls, koji obožavaju i Emili Ratajkovski, Rita Ora i Dua Lipa. Reč je o topu na vezivanje za koji brushlater nije potreban i pantalonama više nego primetnog dezena.

Saša Obama
foto: 000777 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sestre žive u kući u Los Anđelesu, a klub su napustile oko četiri sata ujutru, uputile su se zatim u automobil gde su ih čekali prijatelji.

Ćerke bivšeg američkog predsednika Baraka Obame i Mišel Obame ranije smo najčešće viđali u smernim modnim izdanjima što je bilo shodno njihovim godinama. Vremenom su menjale način odevanja i kako vidimo, oblače se sve izazovnije.

Malija Obama, Saša Obama
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Drejk je slavio uspeh turneje It’s All a Blur na popularnoj lokaciji slavnih u Zapadnom Holivudu. Barak je ranije pričao koliko njegove ćerke vole pesme ovog muzičara, koji je pre 10 godina rekao da bi voleo da glumi bivšeg predsednika SAD ukoliko bi se snimao film o Obami, piše Page six.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:21

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track