ONA BLISTA SA ZGODNIM DIREKTOROM, A ON PORED DIVE NE MOŽE BITI JADNIJI: Ponizio je nakon 12 godina braka, ali KARMA čini svoje
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

PROCVETALA

ONA BLISTA SA ZGODNIM DIREKTOROM, A ON PORED DIVE NE MOŽE BITI JADNIJI: Ponizio je nakon 12 godina braka, ali KARMA čini svoje

Pop kultura -

Nije novost da Ben Aflek već od medenog meseca ne deluje baš presrećno u svom braku s Dženifer Lopez. U početku je delovalo kao da se dosađuje s njom, a sad ga paparaci sve češće hvataju namrgođenog.

Koliko god se on s Dženifer grlio, stiskao, držao za ruke i davao intervjue o tome koliko su srećni u ljubavi, čini se da im šira javnost jednostavno ne veruje.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Mnogi su dokaze o tome da ovaj brak nije ni blizu toliko srećan koliko to njih dvoje nastoje da pokžu u javnosti pronašli na fotografijama na nedavnoj premijeri filma "The Flash".

Iako su njih dvoje razmenjivali nežnosti i smeškali se pred fotografima, mnogi su primetili da sve deluje prilično isforsirano, a Bena su na društvenim mrežama ismejali uz komentare da se ponaša kao "poslušno kuče".

Ben Aflek
foto: LESE/stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Beskrajno nesrećno Ben izgleda i na fotografijama snimljenim samo dan nakon njegovog 51. rođendana, gde ga vidimo kako bezvoljno gleda kroz prozor svog automobila.

S druge strane, njegova bivša supruga, Dženifer Garner, nakon razvoda je procvetala, što se vidi i na njenim najnovijim fotografijama, snimljenim ovih dana dok je s prijateljima šetala plažom u Santa Moniki u Kaliforniji. Dženifer je bila odevena u sportsku odeću i nije nosila šminku, ali lice joj je obasjavao veliki osmeh.

Dženifer Garner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, glumac i glumica u braku su bili čak 12 godina, a ona je uvek bila podrška Benu – čak i u trenucima njegove najveće alkoholne krize. Nikad ga nije napustila, a čak ga je i vozila na rehabilitaciju, a on joj je sve vratio na prilično ružan način, te ju je u jednom intervjuu praktično optužio da je pio jer je bio nesrećan s njom.

"Definitivno bih i dalje pio da sam ostao u braku. Ona je jedan od razloga zašto sam počeo da pijem... jer sam se osećao zarobljeno", rekao je Aflek ranije i razbesneo fanove.

Dženifer Garner, Džon Miler
foto: CB/CB / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori su za strane medije rekli pak da je Dženifer odahnula kad se Ben oženio drugom Dženifer jer je zaključila da više ne mora da se brine za njega.

Nakon turbulentnog braka s Benom, sreću je brzo našla s Džonom Milerom, direktorom lanca brze hrane CaliBurger. S njim je u vezi od 2018, a počeli su da se zabavljaju samo mesec dana nakon što se završila njena brakorazvodna parnica.

Iako Džon možda nije holivudska zvezda poznata kao bivši njegove devojke, on je pak superzvezda u svojoj branši. Tokom karijere bio na vrlo visokim pozicijama u raznim kompanijama, a trenutno je izvršni direktor CaliBurgera, kao i matične kompanije lanca brze hrane CaliGroup.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

03:16

SRBIN KOJI JE ODUŠEVIO DŽENIFER LOPEZ! Pojavio se u njenom spotu, a JEDNA STVAR ŠOKIRALA je sve! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track