129.000 DOLARA MESEČNO NIJE DOVOLJNO: Bivša žena pokušava da izmuze još para od Kostnera, pa otkrila koliko slavni glumac zarađuje
Foto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

evo koliko je to

129.000 DOLARA MESEČNO NIJE DOVOLJNO: Bivša žena pokušava da izmuze još para od Kostnera, pa otkrila koliko slavni glumac zarađuje

Pop kultura -

Dizajnerka Kristin Baumgartner (49) uporna je u svom planu da od bivšeg supruga, glumca Kevina Kostnera (68), 'dobije' što više može.

Kristin smatra ponuđenih 129.000 dolara mesečno nedovoljnim, pa je zahtevala da se iznos poveća na oko 175.000 dolara. Dizajner želi da „deca mogu da uživaju u istom načinu života kao kada su sa oba roditelja“.

Kristin Baumgartner
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je navela da njihovo četvoro dece živi sa ocem u vili na plaži čija se vrednost procenjuje između 65 i 95 miliona dolara. Sa Kevinom odlaze i na luksuzna putovanja privatnim avionom.

- Veća alimentacija je potrebna da bi deca mogla da idu na slične letovanja kada su sa njom, a to je tačno čak i ako davanjem alimentacije popravlja Kristin način života - navodi se u zahtevima.

Kristin kaže da je to jednostavno standard koji zahteva Kalifornijski porodični zakon. Ona je dodala da ni sa većom sumom ne bi mogla da živi tako luksuzno kao Kevin, ali da će bar biti blizu standardu svog oca.

Kevin Kostner, Kristin Baumgartner
foto: Hahn Lionel/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Otkrila je i koliko Kevin zarađuje. Naime, glumac je poslednje dve godine zarađivao više od 1,6 miliona dolara svakog meseca. Dizajner trenutno traži novi dom i navodno planira da iznajmi kuću u Montecitu za 40.000 dolara mesečno.

- Za razliku od Kevinovog kompleksa na plaži, kuća koju planiram da iznajmim nalazi se pored autoputa. Nema pristupa plaži, niti je pešačka do plaže, tako da nema živopisnog pogleda - požalila se Kristin.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:51

Modna dizajnerka Mirna Nađ održala dve spektakularne revije na Siciliji: Sve pršti od luksuza i dobrog stila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track