DŽENIFER ANISTON URADILA NEVEROVATNU STVAR DA BI SPASILA "PRIJATELJE": Samo 1 stvar je mogla da ih uništi, a ona to nije dozvolila
Foto: Profimedia

evo detealja

DŽENIFER ANISTON URADILA NEVEROVATNU STVAR DA BI SPASILA "PRIJATELJE": Samo 1 stvar je mogla da ih uništi, a ona to nije dozvolila

Pop kultura -

Glumica Dženifer Aniston (54) tvrdi da su razlike u platama mogle da unište glumačku ekipu 'Prijatelja'. Do druge sezone popularnog sitkoma, ona i njen kolega Dejvid Švimer (56) bili su plaćeni više od ostalih.

Osećajući se loše, Aniston i Švimer su se borili za jednaku platu svih šest glavnih glumaca. Odnosno, smanjili su im plate da bi svi bili jednaki.

Prijatelji
foto: Profimedia

- Da se ​​to nije dogodilo, uništilo bi nas. Poenta je da smo svi radili isti posao i da svi zaslužujemo da budemo jednako plaćeni za to. Ne bih se osećala dobro da idem na posao znajući da neko dobija manje od mene - rekla je Dženifer za Volstrit džurnal.

Do devete i desete sezone, kada se saberu sve epizode ​​te dve sezone, svaka od šest glavnih zvezda zaradila je 40 miliona dolara. Zvezde su navodno zarađivale milion dolara po epizodi u maju 2004, kada je emitovano finale.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

31:33

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja