NJEGOVI MIŠIĆI SU NAJBRUTALNIJI U ČITAVOM HOLIVUDU: Slavni glumac pokazao kako uspeva da ima savršeno ISKLESANE TRBUŠNJAKE (VIDEO)
Foto: NARI / Backgrid Australia / Profimedia

OVO SU NJEGOVE VEŽBE

NJEGOVI MIŠIĆI SU NAJBRUTALNIJI U ČITAVOM HOLIVUDU: Slavni glumac pokazao kako uspeva da ima savršeno ISKLESANE TRBUŠNJAKE (VIDEO)

Pop kultura -

Australijski glumac Kris Hemsvort, koji je 11. avgusta proslavio svoj 40. rođendan, objavio je video na Instagramu u kojem je pokazao svoje zanosne mišiće, otkrivši obožavateljima kako uzgleda njegova rutina vežbanja. Društvo mu je pravio ultra-maratonski plivač Rosom Edglijem (37).

"Radim puno manje treninga s velikim tegovima u poslednje vreme i uključujem sprinterske vežbe i više funkcionalnih pokreta. Čvrsta rutina vežbanja celog tela. Dobar osećaj. I u slučaju da se pitate da, ostavio sam Rosa Edglija u prašini…", našalio se Hemsvort na Instagramu.

I Hemsvort i Edgli u videu su bili bez majica, razmećući se svojim trbušnjacima koji izgledaju kao nacrtani. U pozadini video isečka mogla se čuti pesma "Sure Shot" američke grupe The Beastie Boys. Video, koji traje 32 sekunde, počinje s Hemsvortom i Edglijem koji trče po travi s malim psom koji ih prati. Zatim kamera prelazi na 40-godišnjeg glumca koji u dvorištu svoje kuće koji radi razne vežbe, uključujući bacanje velike crne medicinke. Hemsvort takođe izvodi nekoliko medveđih puzanja po podu i sklekove s dva tega u obema rukama.

Video je deo fitnes aplikacije australijskog glumca, personalizovane digitalne platforme za zdravlje i fitnes. Program je pokrenuo 2019. godine, a prema Business Wireu, "Centr nudi programiranje fitnesa, ishrane i svesti vođeno stručnjacima kako bi pomoglo više od 200 hiljada globalnih pretplatnika da ispune svoje ciljeve treninga".

Hemsvortova objava u kojoj pokazuje svoju rutinu vežbanja celog tela dolazi nekoliko dana nakon što je podelio još jednu objavu na platformi društvenih medija u kojoj uživa u ledenoj kupki sa svojim ličnim trenerom Lukom Zokijem.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:50

Teretana Jove Kecmana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track