"NISAM JOJ DAO SRPSKU ZASTAVU, SAMA MI JE UZELA" Mladić otkrio šta se dešavalo na nastupu Rite Ore! OVO JE POZADINA!
Foto: TikTok/szabogaga

I ON SE IZNENADIO

"NISAM JOJ DAO SRPSKU ZASTAVU, SAMA MI JE UZELA" Mladić otkrio šta se dešavalo na nastupu Rite Ore! OVO JE POZADINA!

Pop kultura -

Momak iz Mađarske po imenu Sabo Gabor Borivoj, od kog je pevačica iz Prištine, Rita Ora, uzela zastavu Srbije na koncertu, oglasio se i izneo svoje utiske. On je, kako je objasnio, iz mešovitog braka, odnosno majka mu je Srpkinja, a otac Mađar, a trobojku je, nakon što mu je istu pevačica uzela, tražio nazad od njenog tima.

- Kao prvo, nije mi bila namera da uvredim Ritu Oru... Rođen sam u Mađarskoj, majka mi je Srpkinja, išao sam u Segedin na festival i nosim stalno sa sobom zastavu Srbije. Uneo sam je bez problema, u Segedinu mnogo vole Srbe i nisu pravili problem - otkrio je on, pa dodao:

- Došao sam ranije da zauzemem mesto u prvom redu kako bih snimao za Instagram video - zastava Srbije na Ritinom koncertu.

Borivoj, Rita Ora
foto: Printscreen

Kako je otkrio, zastavu joj nije dao, već je ona sama uzela i ogrnula se, što je i njega iznenadilo, a potom je trobojku tražio nazad.

- Vratili su mi na kraju zastavu. Tražio sam je nazad, nije bilo problema. Nije mi ona dala, već momak iz njenog tima, prišao mi je i vratio mi je posle nastupa - otkrio je za "Blic" Sabo.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track