ČUVENA PEVAČICA ODBILA POZIV KEJT MIDLTON: Kad budete čuli kako joj je odbrusila, PAŠĆETE SA STOLICE od smeha! Ovom se nije nadala
Foto: Chris Jackson/Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

neće da se druži sa njom

ČUVENA PEVAČICA ODBILA POZIV KEJT MIDLTON: Kad budete čuli kako joj je odbrusila, PAŠĆETE SA STOLICE od smeha! Ovom se nije nadala

Pop kultura -

Slavna kantri pevačica Doli Parton, iznenadila je i nasmejala javnost kada je otkrila da je odbila pozivnicu Kejt Midlton.

Naime, 77-godišnja muzička legenda dobila je poziv za čaj koji je stigao od britanske princeze, ali kako je i sama rekla za BBC Radio 2, imala je pametnijeg posla u Londonu.

Doli Parton
foto: Profimedia

'Ovaj put sam bila pozvana na čaj s Kejt Midlton, ali nisam mogla ići. Mislila sam da je jako slatko i lepo od nje što me pozvala i rado ću se odazvati jednog dana. Ali, ona neće promovisati moj novi rok album tako da sam morala odbiti', rekla je Doli uz smeh.

Kejt Midlton
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izjavila je da žali što nije imala više vremena turistički obići London, ali zaključila da nije imala vremena za to.

Doli Parton
foto: Profimedia

'Volim ljude, osećam London, ali nažalost nemam vremena za razgledavanja', zaključila je pa se dotakla odlaska u penziju o kojoj je i nedavno govorila.

'Nikada se ne bih penzionisala. Nadam se da ću se jednog dana samo srušiti na bini usred pesme, nadam se one koju sam ja napisala. Tako bih želela otići', zaključila je u intervjuu za Greatest Hits Radio.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

03:08

BATA SPASOJEVIĆ PROGOVORIO O SVOM DETINJSTVU I ŽIVOTU Evo šta je rekao o Kejt Midlton i njenom stajlingu OTKRIO I SKIVENI TALENAT!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track