ČUVENOM BOGATAŠU IZBILA MILIJARDE IZ DŽEPOVA, A SAD OBJAVILA FOTKU SA INTIMNE VEČERE: Pokazala da je čuva kao "malo vode na dlanu"
Foto: COBRA-DUNES / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia;

baš je briga

ČUVENOM BOGATAŠU IZBILA MILIJARDE IZ DŽEPOVA, A SAD OBJAVILA FOTKU SA INTIMNE VEČERE: Pokazala da je čuva kao "malo vode na dlanu"

Pop kultura -

Novopečena verenica milijardera Džefa Bezosa, Lorin Sančez, na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj svog partnera ljubi u obraz dok uživaju na večeri.

‘Jednostavno te volim’, napisala je u opis objave.

Tom prilikom nosila je belu haljinu koja je istakla njen bujni dekolte, dok je Bezos pozirao u kratkoj sivoj majici. Inače, golupčići su nedavno napustili Hrvatsku u kojoj su boravili nedelju dana.

Džef Bezos
foto: Printskrin Instagram

Prvo su snimljeni tokom šetnje Stradunom, a društvo su im pravili pevačica Kejti Peri, njen partner Orlando Blum, muzičar Ašer i njihovi prijatelji.

Fotografi su zatim Bezosovu jahtu snimili kod ostrva Lastova, gde se milijarder zabavljao s društvom.

Loren Sančez, Džef Bezos, Kejti Peri
foto: Tonci Plazibat / imago stock&people / Profimedia

Podsetimo, osnivač Amazona se u 'najomraženiju ljubavnicu' zaljubio dok je još bio u braku s Mekenzi Skot s kojom je dobio i četvoro dece. U to vreme, Lorin je bila udata za Patrika Vajtesela. Tada je njihov ljubavni četvorougao izazvao prave medijske skandale.

džef bezos
foto: Grgo Jelavic / Pixel Media / Profimedia

Bezos i Sančez tajno su se viđali iza leđa svojih bračnih partnera, a upoznali su se upravo preko njenog tadašnjeg supruga. 'Voštana figura', kako je mnogi zovu jer je preterala s operacijama, ranije mu je ‘izbila iz džepa’ 38 milijardi dolara.

Naime, upravo toliko novca je Bezos morao isplatiti bivšoj ženi nakon razvoda s obzirom na to da ju je varao sa Sančez.

(Kurir.rs/Insider)

Bonus video:

01:57

SRBIN ZBOG ANTIAMERIČKIH OBJAVA POPIO PEDALU SA MREŽA?! Svaka žalba mu je odbijena, ALI OVAJ MILIJARDER MU JE POMOGAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track