ČASNA SESTRA MOĆNOG GLASA POBEDILA U TAKMIČENJU, PA SKINULA ODORU: Danas ima prising i učestvuje u rijalitijima, a ovako izgleda
Foto: Printscreen YouTube

NEKAD I SAD

ČASNA SESTRA MOĆNOG GLASA POBEDILA U TAKMIČENJU, PA SKINULA ODORU: Danas ima prising i učestvuje u rijalitijima, a ovako izgleda

Pop kultura -

Italijanska časna sestra Kristina Skuća postala je međunarodna zvezda kada se 2014. godine takmičila u popularnom televizijskom pevačkom šouu "Glas Italije", a od tada joj se život potpuno promenio.

Skuća je prošle godine odlučila da napusti sveti poziv i posveti se muzici, a od tada je učestvovala i u jednom italijanskom rijalitiju i stavila je pirsing.

Nedavno je proslavila 35. rođendan, povodom čega je na Instagramu, gde je prati 160 hiljada ljudi, pokazala i novu frizuru.

"Verujem da morate da slušate svoje srce i budete hrabri. Promena je znak evolucije, ali uvek je zastrašujuća. Jer lakše je usidriti se negde, u sigurnosti, nego preispitivati samu sebe. Postoji li tu dobro ili loše", ispričala je Skuća u italijanskom tok šouu "Verissimo".

Odluku o odlasku iz manastira donela je uz pomoć psihologa.

"Odlučila sam da sledim srce bez razmišljanja o tome šta će ljudi reći o meni. Odlučila sam se za taj korak iako sam se bojala posledica", objasnila je tada. Naglasila je i kako ne žali ni zbog jedne svoje odluke i da u svemu ima veliku podršku bližnjih.

Podsetimo, Skuća se na audiciji za "Glas Italije" predstavila s pesmom "No One" Ališe Kiz, a video je u kratkom roku postao hit na internetu. U šou se prijavila sa željom da širi jevanđelje pesmom, a na kraju je uspela da "počisti" konkurenciju i odnese pobedu.

Kristina Skuća
foto: Printscreen YouTube

Tada 25-godišnja časna sestra sa Sicilije čak je završila i na naslovnici New York Timesa, a nakon pobede u šouu snimila je album koji je uključivao i obradu Madonine pjesme "Like a Virgin" i koji je poklonila Papi Franji.

Kristina je u šouu priznala kako je oduvek želela da postane pevačica. Pristupila je manastirskoj zajednici dok je pohađala muzičku akademiju Star Rose u Rimu jer je tada shvatila da je njen poziv služiti Bogu uz svoje sestre.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:41

POBEDILA KOVID U 117. GODINI! Francuska časna sestra najstarija osoba u Evropi koja je preživela koronu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track