IZAŠAO NOVI DOKUMENTARAC ZBOG KOJEG ĆE HARIJA PORODICA ZAMRZETI JOŠ VIŠE: Princ opet OLAJAVAO bližnje, a evo šta im najviše ZAMERA
Foto: ITV / Planet / Profimedia

nije mu ovo prvi put

IZAŠAO NOVI DOKUMENTARAC ZBOG KOJEG ĆE HARIJA PORODICA ZAMRZETI JOŠ VIŠE: Princ opet OLAJAVAO bližnje, a evo šta im najviše ZAMERA

Pop kultura -

Odbegli princ je u više navrata olajavao svoje najbliže i branio suprugu Megan, koja je tvrdila da su je maltretirali na dvoru.

U decembru prošle godine je izašao dokumentarac 'Hari & Megan' za koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari (38) i Megan Markl (42), dobili 100 miliona dolara. Time su još više narušili ionako loše odnose s članovima britanske kraljevske porodice, a izneli su i mnogo optužbi od kojih se dvor uporno ograđivao.

Megan Markl, princ Hari
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sada je Netflix platio 80 miliona dolara za novi dokumentarac 'Heart of Invictus' u kojem je princ otkrio koliko mu je teško bilo odrastati bez podrške roditelja. Hari je porodicu optužio za to da su ga zanemarili nakon što se vratio iz Avganistana. U vojnoj misiji bio je 2008. godine, a niko od članova porodice nije mu pomogao s njegovim problemima. Princ se nije znao nositi s traumama koje je doživeo.

'Nažalost, kao i mnogi od nas, prvi put kada pomislite o odlasku na terapiju jeste u trenucima u kojima ležite na podu u fetalnom položaju, želeći da ste se ranije pozabavili svojim problemima. I to je nešto što sam želeo da promenim', rekao je Hari.

princ Hari, intervju, Anderson Kuper
foto: Printscreen/Youtube/CBS

Dokumentarac je od danas dostupan na popularnoj striming platformi, ali zasad samo u Americi. Ima pet epizoda, a Hari je za sebe rekao da je otac dvoje dece, vlasnik psa, suprug i pokrovitelj Invictus Games Foundacije, organizacije koja pomaže ratnim veteranima u psihološkom oporavku. Nije zaboravio ni to koliko mu je teško bilo kada je s 12 godina izgubio majku, princezu Dajanu.

Princeza Dajana, Princ Hari
foto: EPA/Duke Of Cambridge And Prince H

Ni tada nisam imao podršku. Niti porodice, niti stručnjaka koji bi me mogao savetovati i razjasniti mi šta se sa mnom događa', govorio je Hari. Princ i njegova supruga, nekadašnja glumica, nadaju se kako će ovaj dokumenatrac postići veliki uspeh u svetu. Početkom leta bili su odbijeni od Spotifaja, otkazan im je podkast pa u ovaj novi dokumentarac polažu velike nade.

princ Hari
foto: Mark Stewart / Avalon / Profimedia

Hari bi trebalo da se oko 7. septembra pojavi u Engleskoj, gde dolazi prisustvovati humanitarnoj ceremoniji. Biće u rodnoj državi samo dan pre prve godišnjice smrti kraljice Elizabete II., njegove bake. U to vreme će u zemlji biti i njegov otac i brat. Ipak, bez obzira na tu činjenicu, nema naznaka da će se sastati i porazgovarati. Odnos princa Harija i kralja Čarlsa (74) i princa Vilijama (41) i dalje je na klimavim nogama, a trenutak pomirenja nije ni na vidiku, ispričao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

kraljevska porodica, Megan Markl, princ Hari, princ Vilijam, kralj Čarls, Kejt Midlton
foto: ALPR/AdMedia / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsećamo, Hari je nedavno ostao bez titule Njegovog Kraljevskog Visočanstva na zvaničnim stranicama britanske kraljevske porodice. Poslednji put kad je Hari bio u prisustvu oca i brata bilo je na očevom krunisanju 6. maja ove godine. Braća su bila zajedno i uoči kraljičine sahrane prošle godine, kada su im se pridružile i njihove supruge Kejt Midlton (41) i Megan Markl.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

01:08

NEVERNE BEBE NAJAVILE DOKUMENTARAC I ALBUM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track