MAMA MI NIJE VEROVALA DA ME JE OTAC SILOVAO, DOK GA NIJE ZATEKLA NA MENI! Jeziva ispovest glumice: Rekla mi je da će me tata UBITI
Foto: screenshot

PREŽIVELA PAKAO!

MAMA MI NIJE VEROVALA DA ME JE OTAC SILOVAO, DOK GA NIJE ZATEKLA NA MENI! Jeziva ispovest glumice: Rekla mi je da će me tata UBITI

Pop kultura -

Mlada turska glumica Melisa Dongel​ istakla se kao jedna od najpoznatijih glumačkih zvezda svoje generacije. Vrtoglavu popularnost je stekla nakon uloge u seriji "Miriše na ljubav", koja je u Turskoj oborila sve rekorde gledanosti. Danas ima 23 godine i uživa u slavi i uspehu, ali život joj nije uvek bio med i mleko.

Ranije je priznala da je imala vrlo traumatično i teško detinjstvo. Tako je u julu 2021. pokrenula sudski proces protiv svog oca i odlučila da preuzme starateljstvo nad svojom mlađom sestrom koja je tada imala 17 godina. Razlog takvom potezu bio je taj što je Melisa, kad joj je bilo samo 15 godina, bila žrtva seksualnog zlostavljanja svoga oca pa je želela da zaštititi mlađu sestru da ne doživi istu sudbinu.

- Umorna sam od života u kojem se pretvaram da se ništa nije dogodilo. Teško sam preživela svoje detinjstvo. Moja majka mi nije verovala. Rekla mi je: ‘Nemoj da ideš u policiju, oni će uhapsiti tatu, ali će ga osloboditi i on će te ubiti‘ - otkrila je glumica i šokirala svoje obožavatelje.

Njena majka čak je javno priznala da nije verovala svojoj ćerki kad joj je govorila da je otac zlostavlja.

- Pre dve godine, moja ćerka mi je rekla da ju je otac zlostavljao, ali ja nisam verovala jer nisam to videla. Jednog jutra sam ga zatekla u krevetu svoje ćerke i pitala šta to radi - izjavila je glumičina majka, koja se odbila da brine o svojim ćerima, navodno zbog siromaštva, te se vratila u rodnu Rusiju.

Melisa je zbog svega dugo posećivala psihologe i s njima razgovarala o posledicama ovog strašnog čina njenog oca. Glumica je zbog svog priznanja dobila veliku podršku na društvenim mrežama, ali i od svojih kolega.

(Kurir.rs/Stil)

Bonus video:

00:58

SNIMAJU SEKS SA DEVOJČICAMA KOJIMA U TOKU ODNOSA RAZBIJAJU GLAVU ČEKIĆEM!? Šokantna izjava Dejana Lučića o satanističkom ritualu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track