OMILJENI ČAROBNJAK POZIRAO U DONJEM VEŠU: Pamtimo ga kao mršavog, a sada šokirao sve u gaćama, a kakve tek TRBUŠNJAKE IMA! FOTO
Foto: Profimedia

pokazao izvajano telo

OMILJENI ČAROBNJAK POZIRAO U DONJEM VEŠU: Pamtimo ga kao mršavog, a sada šokirao sve u gaćama, a kakve tek TRBUŠNJAKE IMA! FOTO

Pop kultura -

Glumac Danijel Redklif (34) najpoznatiji je kao čarobnjak iz franšize "Hari Poter". Pamtimo ga kao mršavog i niskog učenika, pa je sasvim normalno da su njegovi obožavaoci bili šokirani njegovom transformacijom.

Danijel Redklif
foto: Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia

Danijel se našao u glavnoj ulozi u seriji "Čudotvorci", koju je i producirao. Igrao je drugačiji lik u svakoj sezoni serije. U prvoj je bio anđeo, zatim princ, sveštenik, a u novoj sezoni Šid, drumski ratnik. Sid živi u apokaliptičnom svetu nastalom nakon nuklearne kataklizme.

Dok radnja zvuči zanimljivo, gledaocima su za oko zapeli i drugi detalji. Naime, Danijel je za ovu ulogu pokazao svoje mišićavo telo, u sceni u kojoj je njegov lik Sid obučen samo u bele gaće.

Ovo nije prvi put da se Danijel skinuo za ulogu. Prvi put kada je imao 17 godina i kada je glumio u predstavi 'Ekuus'. Mnogi su komentarisali da ga nikada nisu videli ovakvog i da je sigurno radio sa dobrim trenerima i morao je da uloži mnogo truda da postigne ovu cifru.

Inače, Danijel je nedavno govorio o televizijskoj seriji o Hariju Poteru, koja bi trebalo da bude emitovana 2025. ili 2026. godine. Otkrio je i da neće imati ulogu u seriji.

Hari Poter
foto: Warner Bros / 1492 Pictures / AFP / Profimedia

- Koliko sam razumeo, oni žele da počnu od nule i siguran sam da će autori želeti da ostave svoj trag i verovatno neće smisliti kako da starog Harija uključe u malu ulogu. Ja to definitivno ne tražim ni na koji način. Ali, naravno, želim im svu sreću sveta i veoma sam uzbuđen što je štafeta uspešno preneta. Mislim da nije potrebno fizički je predati - rekao je jednom za ComicBook.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:49

NAŠ SLAVNI GLUMAC IGRAO U FILMU HARI POTER! U emisiji Pusti brigu otkrio malo poznate detalje o snimanju OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track