SAD JE BAŠ PRETERAO! Devojka ga javno zadovoljila, a bivša zakukala na sav glas: Pravi skandale u Italiji, a ne razmišlja o deci!
Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

FOTO

SAD JE BAŠ PRETERAO! Devojka ga javno zadovoljila, a bivša zakukala na sav glas: Pravi skandale u Italiji, a ne razmišlja o deci!

Pop kultura -

Kontroverzni reper Kanje Vest i njegova partnerka Bjanka Senzori trenutno uživaju na odmoru u Italiji, a njihov izgled je bio sve samo ne ispod radara. Dok su zajedno šetali gradom, poneli su upitna modna izdanja, a dok je reper uglavnom bio prekriven šalovima i hodao bos, njegova izabranica je nosila ekstravagantne komplete koje su izgledale kao da je gola.

Bjanka Senzori
foto: Profimedia

Ipak, najviše pažnje privukao je intimni trenutak koji su ih paparaci uhvatili dok su se vozili čamcem. Njegova 28-godišnja partnerka ga je zadovoljavala na kolenima dok je on gole zadnjice sedeo na čamcu, a sve su mogli da vide turisti koji su pored njih prolazili, kao i vozač njihovog čamca koji je telefonirao ispred njih.

I dok je ceo svet užasnut i traži njihovo hapšenje zbog nepristojnog razotkrivanja, njegova bivša supruga Kim Kardašijan je do sada mudro ćutala o svemu, ali čini se da je njegov poslednji eksces bio kap koja je prelila čašu.

Kanje Vest
foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Prema bliskom izvoru, rijaliti zvezda je duboko zabrinuta za svog bivšeg muža i oca četvoro dece.

- Kim je veoma zabrinuta zbog novih fotografija koje su izašle sa Bjankom, zabrinuta je kako će to objasniti deci - rekao je izvor za The Sun.

- Ona je postiđena i zabrinuta – luta bosa sa šampanjcem u ruci, nešto očigledno nije u redu - dodao je i nastavio:

- Njoj je sve teško jer čim pomisli da može da ide dalje, ovako nešto se dešava i to je unazadi.

(Kurir.rs/Story.hr)

Bonus video:

02:31

GOTOV FILM O RASTI, POZNAT DATUM IZLASKA! Reper otkrio: Deca su mi glavni sud kada nešto treba da prođe, oni nemaju predrasude!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja