RITA ORA SE RAZGOLITILA U VENECIJI: Nakon ispada sa SRPSKOM ZASTAVOM, albanska pevačica pokazala grudi na crvenom tepihu (FOTO)
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

SKRENULA PAŽNJU NA SEBE

RITA ORA SE RAZGOLITILA U VENECIJI: Nakon ispada sa SRPSKOM ZASTAVOM, albanska pevačica pokazala grudi na crvenom tepihu (FOTO)

Pop kultura -

Albanska pevačica Rita Ora doputovala je u Italiju zbog 80. Filmskog festivala u Veneciji, a trudi se da modnim izdanjima skrene dodatnu pažnju na sebe. Njen dolazak na tradicionalnu filmsku manifestaciju usledio je nakon što je na nastupu u Mađarskoj uzela zastavu naše zemlje tvrdeći kasnije da je smatrala da se radi o simbolu države u kojoj je imala koncert.

Filmski festival u Veneciji održava se (30. avgust - 9. septembar) dok još traje štrajk holivudskih glumaca i scenarista, WGA i SAG-AFTRA štrajk.

Rita Ora pojavila se u ovom italijanskom gradu u kreaciji Nine Riči, iz jesenje kolekcije. Šetala je Venecijom i u Moskino haljini, a najizazovniji stajling čine modeli Zadig & Volter brenda - providan top, PVC pantalone i kožna jakna (koju je nosila kasnije preko izazovne odeće). Tu su se našle i Roberto Bravo minđuše.

Markirani top razotkrio je grudi pevačice, a pravu intrgantnu optičku iluziju napravila je haljina svetlucavih detalja.

Rita Ora
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rira Ora nastupila je ranije ovog meseca u Mađarskoj, kada joj je jedan momak iz publike pradao zastavu naše zemlje kojom se ona ogrnula. Kasnije je videvši o kakvom simbolu je reč, sišla sa bine.

„Sinoć tokom mog nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan mladi fan mi je uručio zastavu. Zbog jakih svetala na bini nisam jasno videla čija je zastava bila. Tek kada sam sišla sa bine shvatila sam da je u pitanju srpska zastava, a ne mađarska. Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili svoju porodicu“, izjavila je Klan Kosova. Njena majka Vera Ora urlala je na nju u bekstejdžu zbog onoga što se desilo na bini pa se kasnije izvinjavala.

Sa Ritom Orom u Veneciji je i njena sestra Elena Ora. Pevačica se pojavila u Veneciji i u kranje svedenoj crnoj haljini.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

03:55

Dua Lipa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track