DUBOK DEKOLTE, KRATKA SUKNJA, A NA NJOJ DETALJ OD 5.000 €: Jelisaveta Orašanin raspametila selfijem iz lifta! Svi gledaju u OVO
Foto: Instagram/jagodenamagli

SA STILOM

DUBOK DEKOLTE, KRATKA SUKNJA, A NA NJOJ DETALJ OD 5.000 €: Jelisaveta Orašanin raspametila selfijem iz lifta! Svi gledaju u OVO

Pop kultura -

Jelisaveta Orašanin nakon dužeg letnjeg odmora vratila se radnim pobedama, a ne zaostaje ni s objavama na društvenim mrežama. Tako je novim selfijem iz lifta po ko zna koji put pokazala zanosno telo, ali i to koliko ima stila, te da i te kako ume da izabere modne ikonične modne komade.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram

Glumica neretko objavljuje selfi fotografije, a ovoga puta pokazala je stajling koji ostavlja bez daha.

Jelisaveta je za dnevnu varijantu ponela crni dekoltirani top sa dezenom višnjica, kratku crnu suknjicu, a odevnu kombinaciju upotpunila je zelenim papučama na štiklu, ali i Dior tobricom iz kolekcije Lady, čija se cena kreće od 2.900 do 5.400 evra, u zavisnosti od veličine, prema navodima sajta bragmybag.com.

Inače, Jelisaveta Orašanin se trenutno sprema za kanadsku turneju s kolegama Tamarom Krcunović, Andrijom Kuzmanovićem i Vladimirom Aleksićem, s kojima igra u hit predstavi "Hotel 88", koja je nedavno doživela jubilej u vidu 500. izvođenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Jelisaveta Teodosić igra basket

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track