NAJVEĆA RADOST SE PRETVORILA U UŽAS KAD JE UGLEDAO SINA: Beba je umrla nakon 6 dana, a on je uradio nešto NEZAMISLIVO
Foto: Mirrorpix / Splash / Profimedia

TRAGEDIJA

NAJVEĆA RADOST SE PRETVORILA U UŽAS KAD JE UGLEDAO SINA: Beba je umrla nakon 6 dana, a on je uradio nešto NEZAMISLIVO

Pop kultura -

Američki pevač Prins Rodžers Nelson, poznatiji kao Prince, preminuo je 2016, a njegova bivša supruga Majte Garsija (49) je u knjizi "My life with Prince" opisala detalje razvoda i šta se sve događalo u njihovom braku. Venčali su se 1996, a razveli četiri godine kasnije.

Svako je otišao na svoju stranu nakon što je par izgubio sina Amira šest dana nakon što se rodio, a Majte je imala spontani pobačaj s drugim detetom kad je bila u trećem mesecu trudnoće. U knjizi je ispričala kako ju je zgrozilo kad je čula da je pomoćnik pevača dobio naredbu da zapali sve u kući što podseća na Majte i bebu, pa i dečju sobicu u kojoj je bio Amirov krevetić, igračke, odeća, knjige... Garsija je bila u šoku kad je saznala da je izgorelo sve što ju je podsećalo na sina.

Prins
foto: profimedia

"Celo telo mi je bilo preplavljeno besom", napisala je u knjizi. Nakon 60 dana naterala je oca da je odvede kod advokata, gde je potpisala papire za razvod braka. Delila je Majte i lepe uspomene te slike s Prinsom i otkrila da je pevač bio presrećan kad se rodio njihov sin, ali sve se promenio kada se saznalo da ima redak genetski poremećaj.

Prins
foto: profimedia

"Ne znam kako da opišem izraz lica mog muža. Čista radost. A onda su držali bebu ispod onih oštrih svetala. Ushićenje na licu mog muža pretvorilo se u čist užas", komentarisala je. Istakla je kako je sigurna da Prins to nikad nije preboleo, baš kao ni ona. Garsija je imala 22 godine, a Prins 37 kada su se venčali na Dan zaljubljenih 1996.

Prins
foto: Profimedia

Prisetila se i trenutka kad je voditeljka Opra Vinfri došla je da s prinsom obavi intervju samo dve nedelje nakon što je preminuo njihov sin. "Njena misija bila je jasna. Došla je da sazna da li je dete bilo mrtvo ili 'deformisano', kao što su ljudi pričali", govorila je Majte.

(Kurir.rs/ Stil)

Bonus video:

01:04

Životna priča Radeta Petrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja