POZNATA ADVOKATICA LEPA KAO BOGINJA ZASENILA NEKAD NAJPOZNATIJEG NEŽENJU: Svi su gledali kako pazi na nju i TREPERI pored nje
Foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

PROMENILA MU JE ŽIVOT

POZNATA ADVOKATICA LEPA KAO BOGINJA ZASENILA NEKAD NAJPOZNATIJEG NEŽENJU: Svi su gledali kako pazi na nju i TREPERI pored nje

Pop kultura -

Holivudski glumac Džordž Kluni izgledao je i više nego opčinjen svojom prelepom suprugom Amal, s kojom je pojavio u Veneciji na prestižnom filmskom festivalu.

45-godišnja advokatica za ljudska prava, Amal, izgledala je zadivljujuće lepo kad je stigla na ceremoniju uoči dodele nagrade DVF Leadership Award, za koju je odabrala haljinu od čipke i tila, a u kojoj je osvojila sve oko sebe. Odoleti joj nije mogao ni Kluni, koji nije prestao zaljubljeno da je gleda, držao ju je sve vreme za ruku i pomogao da uđe i siđe s čamca kojim su se vozili.

amal kluni
foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Džordž i Amal venčali su se u istorijskoj venecijanskoj palati Ca' Farsetti u Italiji u septembru 2014. godine, samo pet meseci nakon veridbe, a nakon što je s godinama razvio reputaciju jednog od najpoželjnijih holivudskih neženja, njegova odluka o venčanju iznenadila je mnoge koji se nisu kretali u njegovom bliskom krugu prijatelja. No, on priznaje da je Amal trebalo nekoliko minuta pre nego što je prihvatila njegovu bračnu ponudu, što je pak njega iznenadilo.

"Nikada nismo razgovarali o braku dok smo bili u vezi. Pitao sam je to iz vedra neba i dugo joj trebalo da kaže 'da'. Bio sam na kolenima otprilike dvadesetak minuta, već sam joj rekao da će mi kuk iskočiti", otkrio je glumac.

amal kluni
foto: Francesca Vieceli / INSTAR Images / Profimedia

Uprkos tome što je imao uspešnu karijeru dužu od dve decenije kada je upoznao Amal, tvrdi da je susret s njom promenio njegovu čitavu perspektivu.

"Nema sumnje da mi je Amal u životu sve promenila. Sve u vezi s njom postalo je beskrajno važnije od mene. A tada smo dobili i dve malene osobe. To me jako ispunjava i postao sam nešto čemu se uopšte nisam nadao", priznao je glumac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:16

Kanski festival

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track