VELIKO SLAVLJE U DOMU ANE IVANOVIĆ! Bivša teniserka se obratila MAJCI pa joj uputila emotivne reči: Zahvaljujući tebi sam JAKA
Foto: Instagram/anaivanovic

izuzetno su vezane

VELIKO SLAVLJE U DOMU ANE IVANOVIĆ! Bivša teniserka se obratila MAJCI pa joj uputila emotivne reči: Zahvaljujući tebi sam JAKA

Pop kultura -

Bivša teniserka Ana Ivanović ne propušta priliku da svetu pokaže ženu koja je njoj podarila život, lepotu i pitomu narav.

Ona je sada za to imala veliki povod. Naime, njena majka danas slavi rođendan, a tim povodom se Ana oglasila na svom Instagram profilu uz zajedničku fotografiju, a u opisu je napisala:

- Uvek si mi pokazivala šta znači biti majka puna ljubavi, jaka žena i uzor drugima! Hvala mama na svemu. Srećan rođendan, volim te - napisala je Ana.

Inače, za Draganu Ivanović je poznato da je žena koja drži do sebe, te kako godine prolaze, nije ni čudo što sve više pleni pojavom i izgleda neverovatno dobro za svoje godine.

Ponosna baka koristi svaku priliku da se nađe ćerki i pomogne joj u odgajanju sinova, a Ana to i te kako ceni.

Ana je oduvek pričala kako joj je majka bila najveća podrška u svakom trenutku, i da su njih dve izuzetno vezane. Iako Dragana ne voli da se eksponira, često je možemo videti na ćerkinom profilu, kada joj teniserka piše hvalospeve i pokazuje koliko joj taj odnos znači.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

00:05

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track