"SVAKI DAN SAM SPAVAO S TRI ŽENE" Šok priznanje serijskog zavodnika! Kroz njegov krevet prošle i POZNATE DAME, sve ih otkrio
Foto: DOBN / Backgrid USA / Profimedia

DELOVI IZ MEMOARA

"SVAKI DAN SAM SPAVAO S TRI ŽENE" Šok priznanje serijskog zavodnika! Kroz njegov krevet prošle i POZNATE DAME, sve ih otkrio

Pop kultura -

Deni Siprijani tvrdi da je spavao sa po tri žene svaki dan tokom svojih zlatnih godina kao profesionalni igrač ragbija. Iako je sada oženjen Viktorijom Rouz, s kojom se venčao 2021. godine, u svojoj novoj autobiografiji otkrio je da je spavao s više žena dnevno na vrhuncu svoje slave, za koje je organizovao da ga posećuju jedna za drugom, prenosi Daily Mail.

U svojim memoarima pod nazivom “Ko sam ja?”, Siprijani je dodao da su u pitanju bile porno zvezde, glumice, pa i devojke koje je znao da upozna u kafiću.

Deni Siprijani
foto: James Shaw / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Bio sam vrlo disciplinovan s tajmingom, izbacio bih jednu devojku iz kuće baš na vreme kad je sledeća trebala da se pojavi - pohvalio se.

Ipak, kaže da koliko god se zabavljao, to nije bilo srećno vreme u njegovom životu i veruje da je spavao s mnogo žena s kojima nije trebalo. Shvatio je da je problem bio što nije znao kako jednostavno da bude s partnerkom, nego samo kako da ih privuče.

- Mnogo smo moćniji nego što naš um ili telo misle. Bio sam vrlo specifičan u načinu na koji sam to radio, tako da su bila tri dana kad sam bio slobodan, jedan kad sam trenirao, a noć pre utakmice imao bih slobodnu noć. Ponekad - rekao je za The Times.

Među tim brojnim ženama, izdvojio je glumicu Lindsi Lohan i bivšu manekenku Kejti Prajs. Lohan je nazvao “baš slatkom”, a za Prajs je potvrdio da se s njom nije zabavljao, već samo spavao.

Lindzi Lohan
foto: Profimedia

Takođe je otkrio svoju prošlu romansu s radijskom voditelkom Keli Bruk, budući da je s njom bio u vezi između 2008. i 2010. godine. Ljubav je pukla nakon što mu je Bruk predložila ples u krilu u striptiz klubu, pa je došlo do burne svađe koja se završila sa Siprijanijevim samopovređivanjem.

Tvrdi da je tada bio pijan, a za striptizetu smatra da je radila nešto više od plesa. Pevao joj je pesme i otkrio da planira da raskine s Bruk, a zatim da se sledeće nedelje vrati u Grad greha. Striptizeta je to prenela svojim prijateljicama u toaletu kluba, što je čula i Bruk, koja je izašla iz toaleta i ošamarila ga. Rekao je da su morali da je zaustavljaju izbacivači kluba, a on je kasnije zgrabio komad razbijenog stakla i rasekao sebi ruke.

Keli Bruk
foto: Profimedia

- Nisam mogao da izrazim kako se osećam jer sam imao toliko toga u sebi s čime nisam mogao da se nosim. Osećao sam se kao da je to bila jedina opcija - ispričao je.

Njegova autobiografija trebalo bi da bude objavljena 14. septembra i otkrije dodatne detalje o njihovoj problematičnoj vezi. Par je raskinuo u junu te godine, a ubrzo nakon raskida Bruk je počela da izlazi s njegovim prijateljem, ostavivši Siprijanija slomljenog srca.

Tvrdi i da je svog novog dečka, Toma Evansa, prevarila sa Siprijanijem kad su zajedno otišli na tajni odmor, iako je smatrao da je to nemoralno. Nakon što su raskinuli bio je jako ljubomoran na njih, posebno imajući u vidu da je Evansa smatrao prijateljem nakon što su bili saigrači dve godine. Tokom 2011. godine, Evans i Bruk su objavili da očekuju bebu, a Siprijani se osećao uništeno.

Par je izgubio bebu nakon spontanog pobačaja, a Siprijani tvrdi da je pomenuto tajno putovanje usledilo nakon tog razornog događaja. Kada su se Bruk i Evans razveli u januaru 2013. godine, demantovala je nagađanja da je Siprijani umešan i tvrdila da su se ona i Evans mirno dogovorili da idu svako svojim putem. Kratko je ponovo bila u vezi sa Siprijanijem, dok mu nije na telefonu pronašla poruke od drugih žena.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:49

KEBA ME JE LAGAO DA SE RAZVODI, NISAM ZNALA DA SAM MU LJUBAVNICA! Tesktopisac o problemima zbog navodne afere sa pevačem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track