HOLIVUDSKA ELITA DOŠLA DA GLEDA SLAVNOG MESIJA: Dikaprio "napao" sladoled, Selena se frapirala, a sve iznenadio NJEGOV dolazak!
Foto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia, APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia, USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia, Printscreen

stvar prestiža

HOLIVUDSKA ELITA DOŠLA DA GLEDA SLAVNOG MESIJA: Dikaprio "napao" sladoled, Selena se frapirala, a sve iznenadio NJEGOV dolazak!

Pop kultura -

Holivudska elita se okupila u nedelju uveče na stadionu da bi pratila fudbalsku zvezdu Lionela Mesija u dresu Inter Majamija protiv Fudbalskog kluba Los Anđeles.

Lionel Mesi
foto: KENA BETANCUR / AFP / Profimedia

Vil Farel, Leonardo Dikaprio, Tobi Megvajer, Tom Holand, Dejvid Bekam, Selena Gomez, Oven Vilson, Mario Lopez su samo neka od zvučnih imena koja su se okupila na stadionu BMO ne bi li gledali meč i uživali u Mesijevoj igri.

Selena se totalno pogubila gledajući teren.

Holivud
foto: Printscreen Tviter

Leonardo Dikaprio je "napao" sladoled dok je gledao drugog Lea.

Međutim, ono što je mnoge iznenadilo je što se princ Hari pojavio na ovoj utakmici jer se odavno šuška da njegova porodica i Bekamovi nisu u najboljim odnosima, čak i da više nisu prijatelji.

Naime, Dejvid Bekam je suvlasnik fudbalskog kluba Inter Majami za koji Mesi igra, a kada je Mesi zvanično predstavljen kao novi igrač u SAD, Megan Markl i Hari nisu dobili pozivnicu. Da podsetimo, po pričama prijateljstvo između Bekamovih i princa Harija i Megan je puklo jer je vojvotkinja od Saseksa bila ubeđena da Viktroja odaje tajne tabloidima.

Princ Hari
foto: APPLE TV/TNI PRESS LTD. / IMP Features / Profimedia

Odnosi su navodno zahladneli i tako je puklo prijateljstvo...

Međutim, princ Hari je sedeo u VIP loži koja košta preko 9.000 dolara, ali na strani FK Los Anđeles, blizu glumca i komičara Vila Farela koji je i suvlasnik kluba. Tu se nalazio i Leonardo Dikaprio kao i druge poznate face. Hari nije ispuštao navijački šal LAFC-a pa je svima bilo jasno za koga navija.

Hari je uživao, smejao se od uva do uva, ali Megan Markl nije bilo na vidiku.

Leo Mesi
foto: Sean M. Haffey / Getty images / Profimedia

Nažalost po Harija i ostale koji su navijali za LAFC, oni su izgubili jer im je Majami dao 3 gola, a Mesi im je pomogao da dobiju 11 utakmicu u nizu uz 2 asistencije na ovoj utakmici.

Leo Mesi
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Inače, fudbalske utakmice su postale stvar prestiža među slavnim osobama u holivudu i to najviše zbog Bekamovih i Mesija.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:56

PROFESORI TE UČE DA JE TO ISTO KAO KADA STAVIŠ RUKU NA STO! Glumac odgonentnuo: Kako se prave intimne scene u filmovima?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track