MORALA HITNO NA OPERACIJU FETUSA: Otkriveno zašto je Kortni Kardašijan završila u bolnici! Otkrila detalje AGONIJE (FOTO)
Foto: Profimedia

SVE SE DOBRO ZAVRŠILO

MORALA HITNO NA OPERACIJU FETUSA: Otkriveno zašto je Kortni Kardašijan završila u bolnici! Otkrila detalje AGONIJE (FOTO)

Pop kultura -

Kortni Kardašijan otkrila je da je hitno prebačena u bolnicu na operaciju, gde su lekari spasili život njene bebe. Rijaliti zvezda se nalazi u kasnoj trudnoći, a očekuje svoje četvrto dete, ujedno i prvo sa suprugom Travisom Barkerom.

Nakon prijema u bolnicu, Kardašijan je progovorila o svojoj operaciji i podelila novosti s obožavateljima na Instagramu. Zahvalila je svom suprugu Travisu Barkeru, koji je dotrčao s turneje u bolnicu, kao i svojoj majci Kris Džener, koja je bila uz nju.

"Kao neko ko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da niko ko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može da razume taj osećaj straha. Imam potpuno novo razumevanje i poštovanje prema mamama koje su morale da se bore za svoje bebe dok su bile trudne", napisala je, između ostalog.

Inače, rijaliti zvezda ranije je otkrila pol deteta. Kardašijanka je na Instagramu objavila video na kom sedi u Travisovom krilu dok on svira bubnjeve i najavljuje veliku vest. Na kraju se u vazduh vinula gomila plavih konfeta, što znači da par čeka dečaka.

Podsetimo, Kortni već ima troje dece s bivšim partnerom, Skotom Disikom, a Travis ima dvoje dece s bivšom suprugom, Šenom Moakler.

Kortni Kardašijan, Travis Barker, veridba
foto: Profimedia

Kortni i Travis prošle godine su se tri puta venčali. Prvi put u Las Vegasu, potom su imali građansko venčanje u SAD, a zatim su organizovali raskošnu svadbu u Portofinu. Barker je zaprosio Kortni u oktobru 2021. na plaži u Montesitu, u Kaliforniji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:14

Kupila haljinu Kim Kardašijan i razočarala se

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track