DA JE DOŠLA POTPUNO GOLA, NE BI BILO RAZLIKE: Madonina ćerka kao da je ispala iz FILMA ZA ODRASLE! Svima je bilo neprijatno (FOTO)
Foto: JAVIER ROJAS / Zuma Press / Profimedia

ŠOK IZDANJE

DA JE DOŠLA POTPUNO GOLA, NE BI BILO RAZLIKE: Madonina ćerka kao da je ispala iz FILMA ZA ODRASLE! Svima je bilo neprijatno (FOTO)

Pop kultura -

Ćerka pop ikone Madone, Lurdes Leon, pojavila se polugola na jednom modnom događaju i sve prisutne u najmanju ruku šokirala, s obzirom na to da je izgledala kao da je ispala iz filma za odrasle.

Nije retkost da pojedine javne ličnosti viđamo u eksplicitnim izdanjima na crvenom tepihu kojima dodatno privlače pažnju, a za Madoninu ćerku bi se moglo reći da je ovog puta prešla sve granice dobrog ukusa.

Lurdes Leon
foto: Andrew H. Walker / Shutterstock Editorial / Profimedia

Stoga je malo reći da su svi ostali bez teksta kad su Lurdes videli na jednom modnom događaju, a većina je bila saglasna da ne bi bilo velike razlike ni da je došla potpuno gola.

Lurdes Leon
foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lurdes se za ovu priliku odlučila da obuče crne tange i mrežicu, koja bi trebalo da predstavlja haljinu. Ipak, ispod mrežice su sevale i bradavice i zadnjica, što je ovoj devojci očigledno i bila namera.

Ceo izgled upotpunila je vrtoglavo visokim potpeticama i nekoliko komada nakita.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:08

HOĆU DA BUDEM ZVEZDA KAO MADONA! Didi slavi 33. rođendan! Planirala proslavu za 1.000 ljudi a muž će joj priredio nešto GALA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track