SLAVNI GLUMAC PUSTIO BRADU I NIKO GA NE PREPOZNAJE: Pobedio je RAK šest puta, a sad uživa U DIVLJINI i ljubi 13 godina stariju
Foto: Instagram/thehughjackman

UŽIVA

SLAVNI GLUMAC PUSTIO BRADU I NIKO GA NE PREPOZNAJE: Pobedio je RAK šest puta, a sad uživa U DIVLJINI i ljubi 13 godina stariju

Pop kultura -

Hju Džekman na društvenim mrežama često podseća pratioce koliko je važno nanositi kremu sa zaštitnim faktorom kako bi izbegli bolest s kojom se on susreo.

"Sviđa mi se tvoj šešir, ali i pogled. To bi bilo idealno mesto da se izgradi kuća. Uživaj u danu", napisali su pratioci glumcu Hjuu Džekmanu (54). Oni koji redovno prate šta ovaj australijski glumac objavljuje, znaju da je pustio bradu i da ima sede. Ipak, oni koji su zalutali na njegov profil iznenadio je novi Džekmanov imidž.

Glumac je nosio belu majicu, torbu, šešir i naočare, a izgleda kako je šetnja prirodom nešto što često sebi priušti jer tamo uživa u miru. Nakon što je objavio srećnu vest da mu se rak nije vratio sedmi put, glumac maksimalno koristi svaki dan. Imao je karcinom bazalnih ćelija i sada redovno podseća sve da stave kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Obožava svoju 13 godina stariju suprugu, glumicu i producentkinju Deboru Li Furnes, s kojom provodi svaki slobodan trenutak. Odlaze na kupanje, posećuju šume, parkove, razne utakmice i srećni su.

Podsetimo, par je u braku od 1996, a tokom tog perioda producentkinja je trpjela prozivke jer pojedincima smeta što se isklesani Džekman zaljubio u stariju ženu, koja se po njima nimalo ne uklapa u holivudske standarde. Dobijala je komentare da izgleda neugledno i da treba da vodi više brige o sebi, ali ni ona, a ni Hju ne mare za kritike dela javnosti.

Hju Džekman, Debora Li Furnes
foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Glumac je i dalje zaljubljen u svoju ženu, a to dokazuju i strastveni poljupci na crvenom tepihu. Za njom je lud i nakon 27 godina braka. Upoznali su se 1995. na setu serije "Correlli", u kojoj su igrali glavne uloge.

"Zaljubio sam se u nju čim sam je video. Hteo sam odmah da se oženim njom, iako sam bio jako mlad", svojevremeno je rekao Džekman, koji je tada bio u ranim 20-im.

Debora Li Furnes, Hju Džekman
foto: Profimedia

"Seksualna hemija između njenog i mog lika u seriji nekako se prelila u stvarni život. Bilo je neverovatno svaki put kad smo imali zajedničku scenu. Stideo sam se svojih osećanja jer sam mislio da se ona nikad neće zaljubiti u mene", otkrio je glumac.

(Kurir.rs/ Story.hr)

Bonus video:

18:55

Teška životna priča devojčice Milice i njene keruše Lare

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track