AL PAĆINO JE I DALJE SA SVOJOM 54 GODINE MLAĐOM DEVOJKOM! Evo šta je pokrenulo glasine o raskidu, oglasio se glumčev portparol
Foto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

glasine o raskidu nisu tačne

AL PAĆINO JE I DALJE SA SVOJOM 54 GODINE MLAĐOM DEVOJKOM! Evo šta je pokrenulo glasine o raskidu, oglasio se glumčev portparol

Pop kultura -

Al Paćino (83) je i dalje sa svojom devojkom Nur Alfalah (29) uprkos glasinama o raskidu. Oglasio se glumčev portparol i to potvrdio. Evo šta je pokrenulo priču o navodnom krahu njihove veze.

Portparol se oglasio nakon priče da su Al Paćino i Nur Alfalah raskinuli samo tri meseca nakon što su dobili sina Romana. Zabuna je nastala zbog pravnih dokumenata u kojima se navodi da ona traži potpuno "fizičko starateljstvo nad njihovim detetom, dok glumcu ostaje pravo da viđa sina". Nur zahteva i zajedničko zakonsko starateljstvo sa suprugom nad dečakom, što holivudskoj legendi omogućava da donosi odluke o obrazovanju deteta.

Al Paćino
foto: VEGAN / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Al i Nur uspešno su sarađivali i postigli dogovor u vezi sa njihovim detetom Romanom, oni su zajedno, nisu raskinuli", rekao je portparol, piše standard.co.u.

Al Paćino
foto: A.I.M/BALD / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sin Al Paćina i Nur Alfalah rodio se u junu ove godine u bolnici Cedar's Sinai u Los Anđelesu, glumac je rekao da je trudnoća njegove devojke bila "posebna". Par je u vezi od prošle godine. Na njenoj IMDB stranici piše da je uključena u postprodukciju dva filma, među kojima je i "Billy Knight" gde igra Paćino.

Slavni Al Paćino je u vezi sa profesorkom glume Džan Tarant dobio ćerku Džuli Mari (33), iz veze sa glumicom Beverli D’Andželo ima blizance Antona i Oliviju (22).

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track