"UŽIVAMO DA PROVODIMO VREME ZAJEDNO" Mima Karadžić konačno progovorio o romansi sa 35 mlađom koleginicom, evo šta kaže o njoj
Foto: Damir Dervišagić

LJUBAV CVETA

"UŽIVAMO DA PROVODIMO VREME ZAJEDNO" Mima Karadžić konačno progovorio o romansi sa 35 mlađom koleginicom, evo šta kaže o njoj

Pop kultura -

Milutin Mima Karadžić od početka godine uživa u ljubavi sa 35 godina mlađom koleginicom Natašom Stanišić.

Kao što je Kurir prvi i objavio, on ju je svima predstavljao kao svoju prijateljicu, a nedavno su se zajedno ruku podruku pojavili i na Sarajevo film festivalu. Iako glumac do sada nije hteo da komentariše svoj ljubavni život u medijima, Mima je ipak priznao da mu je sa Natašom lepo i da uživaju da provode vreme zajedno.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

- Družimo se, lepo nam je, uživamo da provodimo vreme zajedno. Da li ima nešto više od drugarstva među nama? Ne bih govorio o tome, to su lične stvari, ali mogu da vam potvrdim da smo se fantastično proveli u Sarajevu. Ona je moja mlađa koleginica, s kojom se družim, izlazim, ali ne bih detaljisao dalje - istakao je za Stori Mima, te dodao da mu je javno potenciranje razlike u godinama između njih preterano.

Inače, pre pojavljivanja u Sarajevu, par se polovinom marta pojavio zajedno na snimanju emisije "Nikad nije kasno" na Košutnjaku, gde se on našao u ulozi člana žirija, ali i na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

Milutin Mima Karadžić, Mima Karadžić, Mima Karadzic
foto: Damir Dervišagić

Kako saznajemo, Nataša će imati zapaženu ulogu u novoj sezoni serije "Aviondžije", a igrala je i u "Zakopanim tajnama", kao i u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu u predstavi "Poetesa" Vide Ognjenović, gde igra glavnu ulogu, a u čijoj je klasi i završila glumu.

Podsetimo, Karadžić je 2017. godine planirao da stane na ludi kamen sa 33 godine mladom Nevenom Matić, ali se samo dva dana pred venčanje predomislio i saopštio da nema ništa od svadbe. Glumac nije oduvek bio slobodan strelac, kako ga je jedan prijatelj svojevremeno nazvao. On se 1992. godine oženio glumicom Sunčicom Đurić. Venčanje se dogodilo na dan glumčeve krsne slave Aranđelovdan, a kum je bio Žarko Laušević. Njih dvoje su u braku bili nešto duže od dve godine.

Mima Karadžić
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/story

Bonus video:

00:15

Mima Karadžić sa 35 godina mlađom devojkom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track