BIL GEJTS REZERVISAO LUKSUZNI RESTORAN SAMO ZA SEBE: Ono što je milijarder naručio zaposlene ostavilo U ŠOKU! Evo kakav je zapravo
Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

OVO NIKO NE BI OČEKIVAO

BIL GEJTS REZERVISAO LUKSUZNI RESTORAN SAMO ZA SEBE: Ono što je milijarder naručio zaposlene ostavilo U ŠOKU! Evo kakav je zapravo

Pop kultura -

Kada su u pitanju ekscentrične preferencije u ishrani među milijarderima, ističe se ime Bila Gejtsa. Uprkos njegovom bogatstvu, Gejts voli jednostavnost u ishrani, pogotovo kada je reč o ručku - poznat je po svojoj ljubavi prema čizburgerima.

- Ako dobijete mesto za ručak sa Bilom, ješćete burgere. Neko će uvek biti poslat da uzme hranu u Mekdonaldsu. Takođe, Bil je veliki ljubitelj dijetalne koka-kole - rekao je direktor njegove fondacije Džoi Cerel, u jednom od intervjua.

Bil Gejts
foto: EPA/Sarah Yenesel

- Tokom dana mogu da ih popijem tri ili četiri - napisao je on na svom blogu 2014. godine.

Milijarderova ljubav prema gaziranom napitku prevazilazi čak i najprestižnija restoranska jela. Čuveni španski kuvar sa Mišlenovom zvezdicom Jordi Kruz nedavno se prisetio neobičnog susreta sa Gejtsom. Milijarder je posetio nagrađivani restoran u Barseloni, ostavljajući sve zbunjene svojim izborom.

- Bil je rezervisao ceo restoran samo za sebe. I znaš li šta je uradio? Naručio je dijetalnu kolu i vratio se u svoj avion - ispričao je on.

Bil Gejts
foto: EPA/OLIVIER HOSLET

Prema Kruzu, Gejts je rezervisao restoran puna dva dana, i dok je njegova pratnja uživala u kulinarskim užicima ABaC-a, Gejts se odlučio za sok.

Degustacijski meni restorana od 313 dolara sadrži ekstravagantna jela poput umućenog putera od lešnika sa korama hleba i kavijara, foie grasom, susamom i sosom od crnog mola, zajedno sa ponudom deserta zvanog "globus lizalica", jagodama u mlečnoj čokoladi i tonka pasuljem.

- Postoje ljudi koji imaju novac, ali su pomalo umorni od svega. Oni vrednuju stvari manje - zaključio je Kruz.

(Kurir.rs/ Telegraf)

Bonus video:

14:43

DŽEJ KAO MILIONER IZ BLATA! Šaban počeo karijeru na GOLOM OTOKU! Bulić i Trivan otkrili šta nas čeka u novim FILMOVIMA O POZNATIMA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track