"EŠTON KUČER JE MALO PODLO STVORENJE" Glumica otkrila MRAČNU STRANU omiljenog holivudskog frajera! Ovo niko nije znao
Foto: YOLANDA RUZ / Zuma Press / Profimedia

NADOBUDAN

"EŠTON KUČER JE MALO PODLO STVORENJE" Glumica otkrila MRAČNU STRANU omiljenog holivudskog frajera! Ovo niko nije znao

Pop kultura -

Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, tvrdi da je glumac Ešton Kučer "najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala". U jednoj emisiji morala je da odgovara na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koja poznata ličnost je nimalo nije oduševila.

Šeron Ozborn
foto: Profimedia

U početku Šeron nije mogla odmah da se seti Eštonovog imena. "Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u 'Veselim sedamdesetim'...", pokušavala je da objasni. Njena ćerka Keli joj je pomogla: "Ešton Kučer?"

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Profimedia

"Da!" viknula je Šeron. "Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dečak", rekla je zatim. "Stvarno?", u šoku ju je pitala ćerka. "Da, podlo malo stvorenje", dodala je. Šeron je i ranije znala da spominje nesuglasice s Eštonom. 2018. je u tok šouu Larija Kinga rekla da je Ešton imao negativan stav prema njoj jer je jednom pogrešno izgovorila njegovo ime.

"Došao je nervozan i pitao me šta sam ja ikad učinila u industriji. 'Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i pos*ati. Ne znaš s kim imaš posla, mali', rekla sam", ispričala je tad Šeron.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

01:56

ODMORIĆU SE KAD UMREM! Mladi glumac osim snimanja radi još puno drugih, različitih poslova! Odao tajnu kako sve postiže

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track