"VI BAŠ ŽELITE DA ME ..." Sergej Trifunović izneo svoju stranu priče u hrvatskom DNEVNIKU: "Nisam nazvao sve Hrvate ustašama!"
Foto: AP/Darko Vojinović

oglasio se opet

"VI BAŠ ŽELITE DA ME ..." Sergej Trifunović izneo svoju stranu priče u hrvatskom DNEVNIKU: "Nisam nazvao sve Hrvate ustašama!"

Pop kultura -

Glumac Sergej Trifunović (50) gostovao je u Dnevniku Nove TV nakon što je pre par dana priveden u Splitu. On se iz Beograda uključio u program i ispričao svoju stranu priče.

Sergeja su prijavili građani jer je psa šetao bez povoca na plaži, a zbog vređanja policajaca koji su došli zbog prijave je završio na Opštinskom prekršajnom sudu.

Sada je glumac ispričao svoju stranu priče i i objasnio kako je sve počelo kad je sa psom došao na plažu Obojena.

nemački ovčar, Sergej Trifunović
foto: Zorana Jevtić, Profimedia

- Spustio sam se da se okupam s psom. Ta je plaža zabranjena za pse, ja to naravno ne znam. Znak na plaži je oblepljen s 28 nalepnica i na njemu se ne vidi apsolutno ništa - započeo je Trifunović pa ispričao kako je izgledao sukob s policijom.

- Odlazimo na sud i ja sam u jednom trenutku pitao: 'Vi baš želite mene da j**ete?'. To je opisano kao uvreda - rekao je.

Sveukupno je tada platio 1600 evra kazne, ali je onda usledila još jedna. Nakon ponoći je otišao da prošeta psa, a zaradio je kaznu jer ga je vodio bez povoca. Kako kaže glumac, to nije istina.

- Pas je na povocu. Policajac me zove u stranu i kaže: 'Dajte mi vašu ličnu'. Pitao sam ga u čemu je sad problem, a on je rekao sledeću rečenicu: 'Čuo sam što vam se danas dogodilo, a ja ću vam sad uraditi isto'. Pitao sam ga što, kaže: 'Optužni nalog' - govori glumac. Dodao je i kako je pitao policajca hoće li ga ponovno privesti, a policajac mu je rekao da će ga kazniti zbog psa. Sergej je tada rekao policajcu da je pas na povocu, na što je policajac rekao: 'Nije bio'.

Sergej Trifunović
foto: ATA images

Nakon dramatične situacije su Sergeju zabranili ulazak u Hrvatsku i ostatak Evropske unije te u još tri zemlje.

- Ja nisam Majka Tereza, u jednom trenutku sam preterao. Izgovorio sam svašta. Ali, je*iga, kratak mi je fitilj - dodao je glumac.

Sergej je na svom Instagramu 'opleo' po policiji pa je progovorio i o objavi koja je izazvala lavinu negativnih komentara.

- Ja nisam nazvao sve Hrvate ustašama, zamisli kad bi neko nazvao sve Srbe četnicima. Ja sam nazvao tako ljude koji vole da se tako ponašaju bez razloga i misle da zato što nose uniformu mogu nekoga maltretirati bez razloga. Nema potrebe da se izvinjavam nekome koga nisam vređao. Nisam vređao hrvatske građane ni bilo koga čak, ni Splićane. Mene su maltretirali splitski plavci - rekao je.

Na kraju je rekao i kako planira da se vrati na more, kada mu istekne zabrana ulaska.

- U Split neću doći nikada, a što se tiče mora, imam zabranu godinu dana, a valjda ćete imati more za godinu dana, nadam se - rekao je i dodao da će tražiti svoju pravdu do kraja.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:09

Sergej Trifunović na premijeri filma Munje sa ocem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track