PRODAJE SE KUĆA U KOJOJ JE SNIMLJEN FILM "NOĆ VEŠTICA": Vila straha na tržištu nekretnina vredi milione, a evo ŠTA SVE POSEDUJE
Foto: Profimedia

lokacija koja je ušla u legendu

PRODAJE SE KUĆA U KOJOJ JE SNIMLJEN FILM "NOĆ VEŠTICA": Vila straha na tržištu nekretnina vredi milione, a evo ŠTA SVE POSEDUJE

Pop kultura -

Kuća u kojoj je snimana kultna franšiza "Noć veštica" prodaje se za 1,8 miliona dolara.

Vila u Pasadeni u Kaliforniji u vlasništvu je iste porodice skoro tri generacije i ima ogromnih 5.258 kvadratnih metara zajedno sa četiri spavaće sobe i tri kupatila.

- Da, ovo je bila lokacija za snimanje filma 'Noć veštica' iz 1978. godine, kao kuća Lori Strod (koju je glumila Džejmi Li Kertis) - navela je agent za nekretnine Hajdi Babkok u opisu nekretnine, koja je danas oglašena za prodaju.

- Ako pogledate film, prepoznaćete zloglasnu klupu na kojoj je sedela Džejmi Li Kertis, držeći bundevu - dodala je Babkok, prenosi ''Njujork post''.

Ona je navela da je kuća podeljena na tri odvojene jedinice.

- Jedinica br. 1 je veliki apartman sa jednom spavaćom sobom sa kupatilom, dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom, ostavom, podrumom i velikom verandom. Druga jedinica ima dva kreveta, kupatilo i kuhinju, a treća ima jedan krevet i kupatilo, dnevni boravak i kuhinju - navodi se u opisu kuće.

Prema rečima agenta, svaka od tri jedinice ima prelep pogled na okolno drveće i komšiluk, a ''ova izuzetna nekretnina predstavlja divno mesto za život, rad i igru u jednoj od najpoželjnijih zajednica u okrugu Los Anđeles".

Kako podseća njujorški tabloid, Kertis (64) je prvi put igrala Lori Strod u kultnom filmu iz 1978. i ponovila tu ulogu nekoliko puta pre poslednjeg nastavka franšize 2022. godine.

(Kurir.rs/Telegraf)

Bonus video:

01:50

CENE VIKENDICA SKOČILE ZA 100 ODSTO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track