"NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA": Anđela Jovanović pokazala kako UŽIVA sa majkom na PLAŽI, pa joj uputila ove EMOTIVNE REČI (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

roditelji su joj velika podrška

"NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA": Anđela Jovanović pokazala kako UŽIVA sa majkom na PLAŽI, pa joj uputila ove EMOTIVNE REČI (FOTO)

Pop kultura -

Anđela Jovanović jedna je od naših najlepših glumica koje hrabro koračaju kroz svet sedme umetnosti.

Potiče iz glumačke porodice, roditelji su istaknuti umetnici u svom poslu, a u pitanju su Branka Pujić i Dragan Jovanović.

Majka i ćerka pojavljuju se povremeno i na javnim događajima, gde svi primete koliko se vole i poštuju, a to ističu i na društvenim mrežama.

Tako je Anđela objavila letnju fotografiju sa majkom. Glumice su bile na plaži, a osim selfija, Anđela se potrudila da lepo uslika Branku koja izgleda odlično.

„Srećna što je jedna Branka htela da rodi baš mene“, napisala je Anđela na Instagramu, a usledili su komentari.

„Koliko ljubavi prema tvojoj divnoj mami. Predivne ste“, „Ne zna se koja je lepša, još manje koja je mlađa. Zagonetne devojke“, neki su od utisaka pratilaca.

Podsetimo, glumičini roditelji Branka i Dragan velika su podrška ćerki i u njenom ljubavnom odabiru. Anđela se nedavno udala za atletičara Mihaila Dudaša, a njihova ljubav je sve veća.

(Kurir.rs/Nova)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track