ONA JE NAJOMRAŽENIJI ČLAN PORODICE DENIJA MASTERSONA: Supruga ga ZDUŠNO branila i podržava INCEST između svoje SESTRE I BRATA
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

strašno

ONA JE NAJOMRAŽENIJI ČLAN PORODICE DENIJA MASTERSONA: Supruga ga ZDUŠNO branila i podržava INCEST između svoje SESTRE I BRATA

Pop kultura -

Glumac Deni Masterson (47), najpoznatiji po ulozi Hajda u kultnoj seriji "Vesele sedamdesete", optužen je za silovanje dve žene pre više od dve decenije. A 7. septembra osuđen je na 30 godina doživotnog zatvora.

Naime, Deni Masterson osuđen je po dve od tri tačke optužbe za prisilno silovanje još u maju 2023. godine, a presuda je izrečena na sudu u Los Anđelesu u četvrtak.

Deni Masterson
foto: Profimedia

Povodom ove odluke isplivale su pisma sudiji Mile Kunis i Eštona Kučera, koja su doživela oštru osudu javnosti. A podrška glumcu bila je i njegova supruga Bižu Filips, koja je viđena kako plače kada je izrečena presuda. Prisutni su bili i njegov brat Kristofer i polubraća i sestre Džordan i Alana.

Mila Kunis, Ešton Kučer
foto: Twitter/MilaKunisv

Inače, porodica Deni Mastersona je prilično poznata javnosti, a glumac je odrastao sa četvoro braće i sestara: jednim biološkim bratom, dva polubrata i jednom polusestrom. Iako su većina njih glumci, njegov najpoznatiji brat je Kristofer Masterson.

Bižu Filips

Bižu Filips (43) je glumica, model i pevačica, ćerka muzičara iz benda The Mamas i The Papas Džona Filipsa i južnoafričke manekenke i umetnice Ženevjev Vejt.

Njene polusestre su Makenzi, glumica najpoznatija po TV seriji Jedan dan po jedan, i pevačica Čina, članica grupe Vilson Filips. Bižu je najpoznatija po ulogama u filmu Zamalo slavan, kao i emisiji Raising Hope, i po nastupu u nekoliko horor filmova.

Deni Masterson
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ona i Deni su počeli da se zabavljaju 2004. godine nakon što su se sreli na poker turniru u Las Vegasu. Venčali su se u oktobru 2011. godine i dobili ćerku Fijanu u februaru 2014. godine.

Oboje su deo kontroverzne sajentološke crkve.

Bižu je i ranije izazivala kontroverze jer je branila i svog muža i svog oca od optužbi za seksualno zlostavljanje, pružajući suprotne prikaze njenog pogleda na navodni incestuozni odnos njenog oca Džona sa njenom polusestrom Mekenzi.

Makenzi je dokumentovala vezu u svojim memoarima iz 2011. godine pod nazivom High on Arrival.

Kristofer Masterson

Kristofer je rođen 1980. godine na Long Ajlendu u Njujorku, on je rođeni brat Denija. Kerol i Piter, njihovi roditelji, kasnije su se razveli, a razlog nije poznat javnsti.

Kristofer Masterson
foto: LionsShareNews / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda Venčanja mog najboljeg prijatelja ostvarila je svoj veliki uspeh kao glumac u sitkomu Brajana Krenstona i Frenkija Muniza iz 2000-ih, Malkom u sredini, tumačeći ulogu Frensisa. Nakon što je glumio lik sedam godina, rođeni Njujorčanin je prešao da glumi u filmskim produkcijama i drugim TV projektima.

Među Kristoferovim najpoznatijim filmskim ulogama su Mrak film 2 i Intelektualno vlasništvo.

Što se tiče njegovih dana na malim ekranima, glumio je u seriji Vesele sedamdesete zajedno sa svojim bratom u tri epizode. Kristofer je tada čak upoznao svoju sada već bivšu devojku i serijsku zvezdu Lauru Prepon na setu. Bivši par se zabavljao od 1999. do 2007. godine.

Od 2019. godine Kristofer se nije pojavljivao nigde. Međutim, on je godinama radio kao di-džej pored producenta i reditelja, navodi IMDb.

Džordan Masterson

Džordan je rođen 1986. godine na Floridi, a on je Denijev polubrat s majčine strane.

Zahvaljujući svojoj starijoj polubraći, pojavio se kao kameo dečko za papire u emisiji Vesele sedamdesete i kao student u Malkolmu. Međutim, Džordanu nije bila potrebna njegova porodica da mu raščisti put u Holivudu.

Džordan Masterson
foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Kasnije je glumio u prepoznatljivim filmovima, poput Četrdesetogodišnja devica, i u TV emisijama, kao što su Kako sam upoznao vašu majku i Poslednji čovek koji stoji.

Alana Masterson

Dve godine nakon Džordanovog rođenja, Kerol je dobila ćerku Alanu 1988. godine u Njujorku.

Alana Masterson
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Nakon što je odrasla gledajući svoju stariju polubraću na filmskim setovima, Alana je bila inspirisana da nazapočne gmačku karijeru. Njena najpoznatija uloga bila je Tara Čembler u hit horor seriji The Valking Dead. Takođe je bila gostujuća zvezda u epizodi Leverage: Redemption iz 2022. godine.

Vil Masterson

Denijev polubrat sa očeve strane, Vil, radi u filmskoj industriji kao i njegova porodica.

Međutim, prema IMDb-u, on je radio kao producent i u električnim odeljenjima za produkcije, kao što su Camp Sunshine i Bill Baddi.

Podsetimo se da su četiri žene – Krisi Karnel Biksler, Mari Riales i dve čiji identitet nije poznat, od kojeg su mu neke i bivše devojke optužile Denija za silovanje i drogiranje, opisujući detalje odnosa s glumcem. Navodno je u sve upletena i Sajentološka crkva koja je na razne načine, korišćenjem raznih neobičnih metoda, pokušala da ih zastraši da ne progovore.

Nakon podnošenja optužbe, devojke su se žalile na pokušaje zastrašivanja i uhođenje. Mastersona je 2017. godine otpustio Netflix zbog istrage koja se vodila nad njim, takođe zbog optužbi za seksualne napade. Glumac je i tada sve to negirao.

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

03:53

DANIJELI JE POMAGAO NEKO IZ SVETA POLITIKE, A ZNAM I KO! Branislav Lečić o optužbi za silovanje: Smetao sam nekome sa zapada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track