PLATA JE 65.000 EVRA GODIŠNJE, A MORATE SAMO 1 USLOV DA ISPUNITE: Slavna pevačica nudi POSAO za koji niste znali da vam TREBA
Foto: Profimedia

evo šta je u pitanju

PLATA JE 65.000 EVRA GODIŠNJE, A MORATE SAMO 1 USLOV DA ISPUNITE: Slavna pevačica nudi POSAO za koji niste znali da vam TREBA

Pop kultura -

Popularna Australijanka, pevačica i vlasnica jednog od najvećih hitova trenutno, Kalji Minog, odlučila je da je da dopusti sebi malo razmaženosti u 56. godini, pa trenutno traži batlera koji će je pratiti u stopu na njenim putovanjima između starih i novih prebivališta u Velikoj Britaniji, Melburnu i Las Vegasu. I, da, moraće da ima i somelijerske veštine. Ceo paket za veliku zvezdu, a ona neće ostati dužna. Nudi odlične uslove i astronomsku platu.

Koju god radio stanicu da okrenete u psolednje vreme čućete Kajli Minog i "Padam, padam", a ako ste na TikToku, 'neće moći da živite' od brojnih koreografija na ovu pesmu koje su osmišljene i snimljene za mreže, pa okačene na iste. S obzirom na to da se nekada velika svetska zvezda novim hitom vratila u živžu interesovanja javnosti i da joj je raspored bukiran više nego ranije, povećani broj putovanja je bio logičan sled. A 55-godišnja australijska pop ikona ne želi više da posao van scene preuzima na sebe, pa je odlučila da angažuje batlera kojeg će plaćati velikih 55.000 funti, odnosno 64.000 evra godišnje!

Kajli Minog, festival
foto: Profimedia

Kako bi dobila najstručnije osoblje, Kajli Minog je angažovala agenciju da joj pronađe idealnog kandidata.

"Kandidat će morati da putuje sa Kajli, koja živi u Melburnu, ali je često u Velikoj Britaniji. Ona će takođe provoditi dosta vremena u SAD, jer će živeti i u Las Vegasu", rekao je izvor, a prenosi britanski "Miror".

Kajli Minog
foto: Profimedia

Još jedan uslov za batlera jeste da moraju biti somelijeri, pa se slavna pevačica nada da će uspeti da situaciju postavi po svojoj meri i ovde s obzirom na to da joj se "u poslednje vreme mnogo dobrih stvari poklopilo u isto vreme", kako je sama izjavila za časopis "Roling Stoun".

(Kurir.rs/Blic žena)

Bonus video:

06:04

MI SMO ODGOVORNI ZA MALI BROJ LJUDI NA BEOGRAD PRAJDU! Azdejković: Naš posao je da ostvarujemo rezultate, a njih nema!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track