DUBOKI DEKOLTE I PROVOKATIVNI PROREZI: Slavna glumica oduševila sve u uskoj toaleti, a svi ZANEMELI kada su videli KAKO IZGLEDA
Foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

oči da ti ispadnu

DUBOKI DEKOLTE I PROVOKATIVNI PROREZI: Slavna glumica oduševila sve u uskoj toaleti, a svi ZANEMELI kada su videli KAKO IZGLEDA

Pop kultura -

Njujork je trenutno centar sveta mode, a dizajner Majkl Kors priredio je spektakularnu reviju, na kojoj je predstavio novu kolekciju. Ovakvi događaji okupljaju brojen poznate ličnosti, a iz prvog reda reviju je gledala i slavna glumcia Hale Beri.

Hale Beri
foto: William Volcov / Zuma Press / Profimedia

Poznata oskarovka, koja se nedavno razvela, na Korsovoj reviji pojavila se u društvu partnera, muzičara Van Hunta i ukrala je svu pažnju u zavodljivom crnom izdanju.

Svi zanemeli na njenu pojavu

Zavidnu figuru u 57. godini holivudska zvezda istaknula je pripijenim modelom haljine pojačanim detaljem kožnog kaiša. S dubokim dekolteom i prorezima u donjem delu, ovu zavodljivu kreaciju s potpisom Korsa uparila je s parom nabranih čizama iznad kolena, a detalj proreza istaknut je i na rukavima.

Hale Beri
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Celokupno izdanje za uživanje u pogledu na novitete američkog dizajnera, glumica je zaokružila nakitom srebrnog sjaja, koji ove sezone slovi za veliki trend na modnoj sceni.

Uz poznatu oskarovku, na reviji Korsa pojavila se i glumica Blejk Lajvli. A zvezda serije "Tračare" pažnju je ukrala u svetlucavom kombinezonu inspiriranom ludim sedamdesetim.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:47

GLUMICA OTKRILA SVOJ NAJVEĆI POROK! Anđela Jovanović odgovara na 36 brzih pitanja Kurir televizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track