"GRAVITACIJA MI VUČE GLAVU NADOLE, TRPIM JEZIVE BOLOVE" Slavni roker mora na ČETVRTU OPERACIJU, oseća se veoma loše
Foto: Profimedia

POSLEDICE POVREDE KIČME

"GRAVITACIJA MI VUČE GLAVU NADOLE, TRPIM JEZIVE BOLOVE" Slavni roker mora na ČETVRTU OPERACIJU, oseća se veoma loše

Pop kultura -

Legendarni roker moraće na četvrtu operaciju zbog povrede kičme. Ozi Ozborn (74) kaže da se mnogo loše oseća i da su zdravstveni problemi uzeli maha. Pričao je o tome nedavno u novoj epizodi podkasta "The Osbournes", koji je ponovo počeo da se emituje.

Ozi Ozborn, koji je ranije ove godine morao da otkaže nastupe zbog problema sa zdravljem, imaće novu operaciju koja je uzrokovana oštećenjem kičme koje se desilo nakon pada 2019. godine.

Ozi Ozborn
foto: Profimedia

"Vrat je popravljen, ispod vrata su dva pršljena, tu sam zadobio povrede i od tih pršljenova nije ostalo ništa", rekao je slavni roker koji će uskoro biti podvrgnut hirurškom zahvatu i epiduralnoj anesteziji.

"Sve što znam jeste da mnogo patim, veoma se loše osećam", rekao je Ozi Ozborn i dodao: "Na mojim leđima dva kičmena diska i mišići na ramenima su se odvojili od kičmenog stuba, i zato se naginjem napred, kao da gravitacija vuče moju glavu nadole".

Čuveni roker poručio je da je tako hodao i ranije, jer je i ranije imao niz povreda kičme.

Ozi Ozborn
foto: AP

“Nažalost, moje telo mi govori da jednostavno još nisam spreman i previše sam ponosan da bi prvi nastup koji ću imati posle skoro pet godina, bio polovičan”, prokomentarisao je pauzu koju će napraviti.

Ozi Ozborn je operisan 2019. nakon što je pao u kupatilu i pogoršao oštećenja na vratu i leđima koje je zadobio pre 16 godina. Nakon toga imao je još dve operacija, poslednja je urađena u julu 2022. Dijagnostikovana mu je Parkinsonova bolest, piše People.

(Kurir.rs/ Blic žena)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track